Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Családi fotózára hogyan...

Családi fotózára hogyan készültetek?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekünkkel megyünk családi fotózásra. Ti hogyan készültetek? Voltatok fodrásznál, sminkesnél? Vittetek több ruhát magatoknak, férjeteknek, gyerekeknek? Milyenek lettek a képek? Vannak esetleg hasznos tanácsaitok?
2012. szept. 13. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi beszéltünk a fotóssal előtte, hogy kb mi az ő elképzelése, mi a mienk. A gyereknek vittem egy utazó táskányi cuccot :D, magunknak egy váltás ruhát. Nem tudom, hogy mekkorák a gyerkőcök, a mi fiunk 21 hónapos, így vittem neki nasit, csokit, kedvenceket...csak, hogy jó kedve legyen :D
2012. szept. 13. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah az lemaradt, hogy a képek marha jók lettek.
2012. szept. 13. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi tavaly csinaltattunk kepeket eloszor az egy eves szulinapja kozeledtevel a kisfiamnak. Studioban. Nekem egy kicsit csalodas volt mert gyerunk-gyerunk hangulatban zajlott az egesz. Ha a kepet elbactak az mar beleszamitott a 25 kepbe amit osszesen csinalhattak...bakkaer digitalis geppel dolgoztak nem filmessel...szoval kicsit pipa voltam emiatt meg meg fel is hivtak a figyelmemet hogy joval tobbet csinaltak mint a megengedett...egy halom penzt fizettunk ertuk nekik nem tok mindegy! Raadasul a kiscsaj kezdo volt fogalma nem volt semmirol amig be nem jott a gore.

Igen a frizuradat es a sminkedet ELORE csinald meg, tervezd meg, hogy ki miben lesz. Mi feher felso, farmer es mezitlab voltunk. A kepek a kreativitasomnak koszonhetoen jok lettek, erosen gondolkodom hogy az idei kepeket hol csinaljuk meg. Mar kuldtek a meghivot a tavalyiak...

Iden kek felso, farmer es csikos zokni talan....meg nem tudom....

2012. szept. 13. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk házhoz jött a fotós. Egy nagyon kedves pár, kb fél órát barátkoztak elég nehezen oldódó fiammal. Kb ennyi idő kellett neki, és aztán elő vették a gépeket egy videót és egy fényképezőt, a nő filmezte ahogy játszik, játszunk, a férje pedig készített néhány képet. Teljesen megbarátkozott a fiam a kamerával, így mire már a beállított képekre került a sor pofonegyszerúűen met minden és mindenki élvezte. A képek nagyon jó minőségűek, profi munka, és semmi gond nem volt belőle, hogy a műterem jött a házhoz. .
2012. szept. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!