Családi fotózára hogyan készültetek?
Mi tavaly csinaltattunk kepeket eloszor az egy eves szulinapja kozeledtevel a kisfiamnak. Studioban. Nekem egy kicsit csalodas volt mert gyerunk-gyerunk hangulatban zajlott az egesz. Ha a kepet elbactak az mar beleszamitott a 25 kepbe amit osszesen csinalhattak...bakkaer digitalis geppel dolgoztak nem filmessel...szoval kicsit pipa voltam emiatt meg meg fel is hivtak a figyelmemet hogy joval tobbet csinaltak mint a megengedett...egy halom penzt fizettunk ertuk nekik nem tok mindegy! Raadasul a kiscsaj kezdo volt fogalma nem volt semmirol amig be nem jott a gore.
Igen a frizuradat es a sminkedet ELORE csinald meg, tervezd meg, hogy ki miben lesz. Mi feher felso, farmer es mezitlab voltunk. A kepek a kreativitasomnak koszonhetoen jok lettek, erosen gondolkodom hogy az idei kepeket hol csinaljuk meg. Mar kuldtek a meghivot a tavalyiak...
Iden kek felso, farmer es csikos zokni talan....meg nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!