Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, hogy egy 8 éves...

Normális az, hogy egy 8 éves fiú még az anyjával megy női vécére?

Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én egy nagy bevásárlóközpontban félve küldöm be a Wc-re a kisfiamat.-kint várok,de igazából nem tudhatom,hogy mi történhet,hallottunk már mindenfélét.ő egy fél éve,kb 7éves korától nem hajlandó velem jönni a nőibe.

szerintem nem az a kérdés,hogy normális-e,hanem,hogy bemehet-e..

2015. jún. 23. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Off

12 évesen nehezen repulhettel volna egyedül, lévén 14/16 alatt nem mehetsz felnőtt kíséret nélkül. Vagy repül veled valaki, vagy unaccompanied minor service -t veszel igénybe. Nos, ők sem engednek egyedül a mosdóba a reptéren.

On Az én gyerekem elég naiv még a korához képest, így nem engedem egyedül. Nyilván nem megyek be vele a fulkebe, de magába a helységbe igen. Mellesleg majd a szülő elődönti, hogy neki mi a megfelelő.

2015. jún. 23. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Off: 12 évig van a kísérő a reptéren, én pedig már 12,5 voltam. Budapest-Frankfurtot megjártam 2x egyedül, sehol nem hisztiztek, hogy hol van a kísérőm.
2015. jún. 23. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Kár kamuzni. Repülőtarsasagtol fuggoen 14 vagy 16 éves kortól utazhat egyedül, előtte vagy egy általad ismert és veled együtt foglalt nagykoruval, vagy unaccompanied minor szolgáltatással repulhetsz. Ennyi.
2015. jún. 23. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!