Normális az, hogy egy 8 éves fiú még az anyjával megy női vécére?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 18:45
11/14 anonim válasza:
én egy nagy bevásárlóközpontban félve küldöm be a Wc-re a kisfiamat.-kint várok,de igazából nem tudhatom,hogy mi történhet,hallottunk már mindenfélét.ő egy fél éve,kb 7éves korától nem hajlandó velem jönni a nőibe.
szerintem nem az a kérdés,hogy normális-e,hanem,hogy bemehet-e..
12/14 anonim válasza:
Off
12 évesen nehezen repulhettel volna egyedül, lévén 14/16 alatt nem mehetsz felnőtt kíséret nélkül. Vagy repül veled valaki, vagy unaccompanied minor service -t veszel igénybe. Nos, ők sem engednek egyedül a mosdóba a reptéren.
On Az én gyerekem elég naiv még a korához képest, így nem engedem egyedül. Nyilván nem megyek be vele a fulkebe, de magába a helységbe igen. Mellesleg majd a szülő elődönti, hogy neki mi a megfelelő.
13/14 anonim válasza:
Off: 12 évig van a kísérő a reptéren, én pedig már 12,5 voltam. Budapest-Frankfurtot megjártam 2x egyedül, sehol nem hisztiztek, hogy hol van a kísérőm.
14/14 anonim válasza:
Kár kamuzni. Repülőtarsasagtol fuggoen 14 vagy 16 éves kortól utazhat egyedül, előtte vagy egy általad ismert és veled együtt foglalt nagykoruval, vagy unaccompanied minor szolgáltatással repulhetsz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!