Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen ágyat vennétek az...

Ti milyen ágyat vennétek az alábbi esetben? Nem tudunk dönteni!

Figyelt kérdés

2 kislány, 6 es 3 évesek, közös szobában. Mivel a kicsi van, hogy ébred, gyakran vagyok mellette éjjel, most egy nagy szivacsagyon alszunk, a nagy a saját ágyában.

Emeletes ágyban gondolkodunk, ami alól ki lehet húzni egy plusz vendégágyat, ha szükséges. A másik lehetőség, hogy kihúzhatós kanapéágyat veszünk, arra odaférek, ha kell, a nagytesónak meg maradna a régi ágya.

Emeletes ágy mellett szól, hogy a nagylány nagyon szeretné, helytakarékos is, viszon ami nekünk tetszene, nagyon drága lenne.

A kanapéágy mellett szól, hogy összecsukva helytakarékos az is, ráadásul, ha vki jön a gyerekekhez, le is lehet rá ülni, az emeletes ágyra nem nagyon, illetve olcsóbban meg is úsznánk mint az emeletes ággyal.

Ezek alapján Ti hogyan döntenétek?

Köszönöm a segítséget!

2015. jún. 21. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
A kanapéágy viszont az esetek többségében nem éppen gerincbarát, míg a fix, nem részekből álló ágy az.
2015. jún. 21. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
3 éves mellett miért kell ott aludnod? Elég, ha megnyugtatod, amikor felébred. Szokjon hozzá, hogy egyedül vissza alszik.
2015. jún. 21. 15:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz, viszont mi olyat néztünk, ami nem osztott a derekadnál, rúgós gerincbarát. Az emeletes ágyba is kell 3 matrac, az biztos szivacs lesz, szerintem az sem lenne jobb. Nem tudom.
2015. jún. 21. 15:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves második! A kérdésem nem az együttalvásra vonatkozott, hanem az ágyakra. Nem fogok éjszakánként bolyongani, ha keres. Nekünk ez így jó, ha nem haragszol. Télen gyakran beteg mindkettő, akkor meg még többet vagyok mellettük.

Ha érdemben nem tudsz a feltett kérdésre válaszolni, akkor ne írj.

2015. jún. 21. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért is mondom az emeletes ágyat, mert a nagylány nagyon szeretné és az nem hiszem, hogy annyira jó, ha a kicsi kap új ágyat, a nagy meg nem, pedig szeretne. Illetve az emeletes ágyra is rá lehet ülni, lehet bunkert építeni rajta, nekünk ilyenünk volt és nagyon szerettük! Lehet, hogy drágább, de szerintem nagyon megéri. Kanapéágyam is volt, utáltam, hiába jó minőségű, nagyon kemény és rossz a hátnak..
2015. jún. 21. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen nekünk L alakú kanapéágy volt, de hamar cseréltük emeletesre, mert folyton zavartuk egymást a tesómmal, vita volt belőle. Én az emeletest ajánlom. Kicsit több privát szférát ad, jobb a helykihasználás is, szerintem időtállóbb is.
2015. jún. 21. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem emeletes ágy. Anno nekünk is az volt, imádtuk tesómmal. 8 hónapos a kisfiam, de ha egyszer lesz tesója, tuti emeletes ágyuk lesz. Igaz, hogy drágább, mint egy kanapéágy, de egyrészt helytakarékosabb is, meg talán anyagilag is jobb, mintha most vennétek egy kanapéágyat, mondjuk 2 év múlva meg egy másikat a nagyobb gyerkőcnek.
2015. jún. 21. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Emeletes ágy. Nekünk is az volt, sokkal jobb, mint a közös fekvőfelület. Az alsó rész sokszor volt bunker, és ha kicsit félre akartam vonulni, felmentem az ágyamra.
2015. jún. 21. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Emeletes ágy, ami alól még kihúzható egy + ágy.

Kanapén alszik a két gyerek nálunk, 2 és 6 évesek, de hárman már nem kényelmes, pedig hatalmas kinyitva. Ha közepén fekszem, akkor nagyon fáj a hátam, s nem egyszer alszom ott, de a gyerekeknek sem jó, mert valamelyik mindig közepén alszik, oda fordul. Hamar kifekszi az ember, ha nap mint nap azon alszik, a rugók kijönnek 2-3 év után. Nem olyan benne a matrac, mint egy francia ágyban. Koszos lesz a Kanapé, míg az emeletes ágyon csak kimosod az ágynemű huzatot.

Ne vegyél kanapét.

2015. jún. 21. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
emeletes ágy
2015. jún. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!