2 gyermek mellett hogyan gyozitek a hazimunkat?
Hozzánk heti egyszer jött takarítónő, de nemrég megbeszéltük, hogy ne heti 1x8 órát, hanem heti 2x4-5 órát jöjjön. Neki is jobb így, azt mondta, nekünk is. Pakol, vasal, takarít. Semmit nem kell neki mondani, nem cseszegetem, nagyon szépen megcsinál mindent. Van kulcsa is, otthon sem kell ülnünk, megbízunk benne.
Mosogatógép, még csak fél éve van, nem is tudom, hogy bírtam eddig nélküle. Este bepakolok a mosogatógépbe, elindítom, reggel kipakolok.
Mindig elpakolok, délutáni és esti alvás előtt, azaz együtt pakolunk el.
Mosás napi egy, szintén sportoló férjjel. :D
Vettem szárítós mosógépet, mikor kiszedem már hajtogatom is. Amit vasalni kell, a takarítónő megcsinálja.
Régen úgy éltünk, hogy állandóan szaladt a ház, nem voltak praktikus bútoraink, eddig csak 70 nm-en éltünk, most 150-en, 3 emeletes házban. Mégis jobban rendet tudok tartani. Pedig nálunk szinte mindent lehet, nem mi vagyunk a házért, hanem fordítva.
Pl. a nappaliban kő van, padlófűtéssel, könnyebb tisztán tartani. Bőr garnitúra, amit csak letörlök ha kell, ilyesmik. Lehet ez másnak nem nagy dolog, de nekünk ebből voltak problémáink régen.
2 naponta főzök. Hétvégén csak ha nálunk van vendégség, mert vagy mi megyünk barátokhoz, családhoz, vagy csavargunk valahol és étteremben eszünk.
2 gyerkőcünk van és egy vizslánk, aki bejöhet az első két emeletre.
En csak annyit teszek hozzá, hogy ezek mellett még napi 8 órát munkában vagyok.
28N
iktasd ki a vasalást a férjed vasaljon magára
rajtad meg a gyereken senki nem nézi a játszotéren a ruhát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!