Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem fél a kakitól, hogy...

2 évesem fél a kakitól, hogy segithetnék neki?

Figyelt kérdés

2 hete szobatiszta, az első héten simàn kakilt bilibe majd egyik reggel nyakig kakilta magát pelusban és a zuhanyban mostuk le. (Sokszor volt ilyen előtte is)

Azóta fél fürdeni pedig előtte ki sem lehetett szedni a vizből és fél a kakijától. Pelusba reggelre simàn kakil, a pelusban lévő kakitól nem fél, de pl ma nem kakilt reggelre igy 1 óra mászkálás és sirás után az udvaron már nem birta visszatartani és kipottyant 3 bogyó, remeg-üvölt annyira fél tőle. Persze egész délelőtt beszéltem neki hogy nem bànt a kaki, mindenki kakil stb. Most meg is fogtam a bogyókat, ő is megfoghatta hogy érezze milyen, nem kell tőle félni... Kétségbe vagyok esve... Segitsetek, mit tehetnék még???

2015. jún. 9. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Korai volt a bilizés, nem érett még rá.
2015. jún. 9. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai volt. Éretlen még rá.
2015. jún. 9. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kakiláshoz még add vissza neki a pelust.
2015. jún. 9. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Ti tényleg a szrt fogdostátok?! OMG!
2015. jún. 10. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Ő akar bilizni, én nem erőltettem. Magától viszi a bilit és ül rá és végzi a dolgát.

Ez szerintem nem korai mivel a gyerek akarja és baleset sincs. Amúgy használhatott a kaki megfogása mert ma már nem félt tőle. Amikor a gyerek fenekéről le kell mosni a kakit akkor te talán gumikesztyűben teszed? Ez ugyan az volt, megfogtam hogy lássa nem bánt. Természetesen utána kezet mostunk...

2015. jún. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!