SOS - hogy segíthetnék a kislányomnak?
Hát szegénynek ha kimarta a fenekét, akkor egy picit gyógyulnia kell, holnapra már biztos jó lesz. Nálunk amúgy a Neugranormon vált be, az egész gyorsan csökkentette a fájdalmat, és egy éjszaka alatt sokkal jobb lett.
Gyors gyógyulást kívánok!
szia, a lányomnak ugyanez volt, muszáj volt orvoshoz is menni vele, ezt a doki mondta:
-1 rész Betadin, 9rész víz, láb fel popsi széthúz kicsit erősebben, mint ahogy te anyukaként széthúznád, és oldalirányban letörlés...napi 2x, kb. 1 hétig. Icipicit sírni fog, mert kicsit csíp, de muszáj fertőtleníteni.
Ugyanez a virus volt múlthéten a lányomnak is, szétmarta az egész fenekét, cunóját. Ja, ott is finoman tunkold meg, utána nagyon vékonyan Canesten, ami mint most evvel kapcsolatosan megtudtam, nem CSAK gombára jó, hanem egyéb hámsérülésekre is..!!!
Kb. másnap estére már jobb volt, de a sírás, vakarózás már a "betadinozás" után fél órával csökkent.
Jobbulást!
utolsó vagyok,
én is Sudocremmel, Neogronormonnal, meg kamillával kezdtem, de szinte semmit se csinált, ugyanúgy fájt neki..:-((
Mint kiderült azért mert ez a virus ilyen, a lányomnak még a száján is kijött...ha nálatok is jelentkezik máshol is seb, mert fertőz, akkor ott is betadin!
Hétfőn vidd el orvoshoz, ő felír egy jó kenőcsöt.
Nálunk is ez van/volt, a miénknek 3as keverék a neve. Ha ilyen mértékű a kicsípés, csak az segít, semmi más. 2 nap alatt a legdurvább sebesedést is elmulasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!