SOS - hogy segíthetnék a kislányomnak?
Figyelt kérdés
2 napig nem kakált,majd hasmenése lett. Ez volt csütörtökön és pénteken. Ma már nem megy a hasa de nagyon fáj a feneke. Sír egész nap. Bepantennel kenem neki,kamillás vizbe ültettem de nem segít neki semmi :( már nem tudom mit tehetnék.2013. nov. 23. 18:22
11/12 anonim 

válasza:

Nálunk 1x volt,hogy bőrdokihoz kellet menni,meert már semmi nem segített.Fellírta a kenőcsöt és 2 nap múlva már minden okés.
Akkor közölte,hogy mivel apukának kék illetve változó a szem színe,ezért a gyerkőcöknek (mivel kék nekik is) nagyén érzékeny a bőrük,figyelni kell rá.
Aztán rájöttem,hogy lánykámnál,amíg volt pelus,jobban jártam,ha nem krémeztem semmivel.ha kezdett piros lenni,bekentem neogranormonnal,aztán,ha elmúlt elhagytam megint.Ugyanis,ha állandóan kentem neki,akkor mindig baj volt.
Fiamnál ugyan ez a helyzet most. És mindig a neogranormon segít.
12/12 anonim 

válasza:

szia, na mi a helyzet? Mit csináltál végül???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!