Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi miatt ilyen fekete karikás...

Mi miatt ilyen fekete karikás egy gyerek szeme?

Figyelt kérdés

Vitaminhiány lehet,vagy valami betegség?

[link]

2015. jún. 7. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Iszik eleget?
2015. jún. 7. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Genetika is lehet.

Nálunk apai ágon mindenki karikás szemű, én is az voltam már egész kiskoromban is.

Viszont ugyanezen az ágon mindenki vashiányos, vagyis ami vasat bejuttat a szervezetbe, nem tudja felvenni. Én is szedtem vastablettát C vitaminnal, de sehogy sem tud felszívódni.

2015. jún. 7. 14:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,hogy iszik-e eleget. A közösségi oldalon futottam bele az anyuka képeibe és hát elég ijesztőnek tűnik. Csak azért érdeklődöm,mert ha valaminek a hiánya,akkor küldenék nekik,nagyon sajnálom a kisfiút,nem néz ki valami jól :( az anyukának nem akarok írni és nem akarom megkérdezni,mert nem olyan rétegből való.. Magyarul még talán le is hordana,hogy nincs a gyereknek semmi baja.
2015. jún. 7. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

Elég valószínű, hogy a rétegprobléma, mint a legtöbb alul iskolázott embernél, ha gyereket vállalnak.

ásványi anyag hiány, kevés alvás, rendezetlen életkörülmények...

2015. jún. 7. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Genetika is lehet. A kérdésed viszont képmással történő visszaélés.
2015. jún. 7. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
ja visszaélés... ez akárki lehet...
2015. jún. 7. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:
5%
Nem sért jogot, mivel anyuka már kitette a közösségi oldalra. Ergo egy like után akár én is láthatnám, ha a kérdező ismerőse lennék. Tehát anyuka a közzétételkor vállalta, hogy a képet más is látja.
2015. jún. 7. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Vérszegénység, vashiány, vagy örökletes.

Az is lehet valami akut baja van a kisfiunak.

Ne aggódj, nem a tied, biztos anyuka is látja.

En nem örülnék neki, ha a gyerekemról egy "jóakaró "fényképet tenne ki akárhova.

Szerintem most bőven túllépted a hatáskörödet.

2015. jún. 7. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Örökletesre szavazok én is, mindig is ilyen volt a szemem, akkor is, ha határérték felett volt a vasam. Meg iszom is eleget.

Attól, hogy kikerült a közösségi oldalra, még nem biztos, hogy nyilvános láthatóságú kép...

2015. jún. 7. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Általános tévedés, hogy ez nem jogsértő magatartás. A Facebookra, vagy egyéb más oldalra feltöltött kép szerzőjét szerzői jogok, a képeken szereplőket pedig személyiségi jogok illetik. A kép szabadon letölthető, ellenben közel sem ilyen szabadon felhasználható.
2015. jún. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!