Szűk fekete vagy más színű treggingset felvehet egy két gyerekes anyuka?
Igen, de a leggignshez feltétlen olyan felsö kell, ami a fenekedet takarja - és nem azért, mert gyereked van, hanem mert egyébként mindenkin undorítóan néz ki.
Egyébként egy nö mindent felvehet, amit az alakja megenged, és belefér a jó ízlés határaiba. Akár egy 60 éves is lehet leggingsben, de azért egy miniszoknya már meggondolandó lenne.
bocsánat, leggings
én meg treggingsre gondoltam :)
Nem, azt csak 1 és 3 gyerekes nők vehetik fel.
Miért akarsz ennyire megfelelni a külső elvárásoknak?
Azt vegyél fel, amit az alkatot megenged. A többivel meg ne foglalkozz, mert rövid úton bele fogsz őrülni a megfelelési kényszerbe.
Rákerestem, mi ez.
Azt hiszem, ennél a fajta ruhadarabnál is él az örök aranyszabály, ha megengedi az alakod, viseld. Ahogy elnéztem a képeket, ehhez tényleg szuper karcsú alak és tökéletes lábak kellenek, a divat szerint magas sarkú cipővel, csizmával viselendő.
Vigyázni kell, hogy milyen felsőt, kiegészítőt választasz hozzá, mert a trendi és dögösből könnyedén lehet közönséges és ku...ás.
Azért arra figyelni kell, hogy ne vágjon be a hátsóba és ne legyen "tevepata".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!