Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Muszáj a frufru? Hogyan lehet...

Muszáj a frufru? Hogyan lehet megnöveszteni a hajat, hogy ne sérüljön a szeme?

Figyelt kérdés

Egy éves, átlaghoz képest sok, göndör hajjal.

Egyszer 8 hónapos kora körül anyám levágta a frufruját majdnem tövig, de azóta ismét kezdi elérni a szemét. Mivel kislány, szeretnénk megnöveszteni. Gondolkodom rajta, hogy elvisszük fodrászhoz, de nem tudom, hogy tartsuk meg a frufrut (amit ritka bénán néz ki göndör hajból, nekem is göndör, így saját tapsztalat), vagy van-e mód a megnövesztésére.

Hajcsatot nem merek beletenni, mert mindent megpróbál megenni, a hajcsat meg nem tesz jót az emésztésnek.

2015. jún. 7. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem felnőtt cucc, létezik belőle gyerek változat is. [link]

Mellesleg szó szerint azt írtad, hogy fesules szóba se jöhet, márpedig ez bizony baromsag

2015. jún. 7. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem ebben a hello kittys izében is ugyanaz van, mint a felnőttbenn, csak más az üvege...
2015. jún. 7. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy ugyanaz lenne benne, lévén más követelményeknek kell megfelelnie, mint a felnőtt készítményeknek. Amúgy meg van rengeteg fele belőle, csak azért linkeltem ezt, mert ez volt az első találat a Google-ban
2015. jún. 7. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem váhatnám le a frufrut, mert göndör hajból elég fura tud lenni.

Összegumiznám neki, vagy hajpántot / fejpántot használnánk, amíg meg nem nől neki a haja.

2015. jún. 7. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Tényleg van kimondottan gyerek kifésülő-spray és balzsam is. Ha kell, hát kell. DM-ben is lehet kapni legalább 3 félét.

A hajpántot az én lányom leszedte egy mp alatt, hátha nálatok beválik. Nálunk csak a gumizás jöhetett szóba, mikor kicsi volt. Azokat a kis szilikon gumikat használtam, nem törte meg a haját.

2015. jún. 7. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe, hogy vettünk olajat, már nem is tudom, milyen volt, valami hidegen sajtolt. NEm zsírosodott gyorsabban a haja, csak az alját kentem neki és nem volt sprőd.

Netes bioboltban tuti van.

2015. jún. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!