Akinek a gyermeke nagyon nehezen tudta csak kimondani az r hangot, végul hogy sikerult?
Figyelt kérdés
6,5 éves a lányom, 2 éve járunk már logopédushoz, de még az r mindig nem megy.2015. jún. 4. 15:29
11/14 anonim válasza:
A logopédia egyébként csak úgy működik, ha a kapott házikat rendesen megcsináljátok otthon a gyerekkel. Tudom, nyűg meg idő (mi is évekig jártunk logopédiára), de megéri, enélkül semmit sem fog haladni.
12/14 anonim válasza:
Én tizenévesen tanultam meg kiejteni az R hangot, de ma sem ejtem mindig tökéletesen. Bátyám úgy raccsol mint állat. Mindketten sikeres, diplomás emberek vagyunk.
Nem örökletes :) hanem a gyerek eltanulja a szülőtől a rossz hangképzést :)
13/14 anonim válasza:
Nekem is 6,5 éves a kislányom.első félévben járt logopédushoz,majd a félév vége felé egyszer hosszabb időt beteg volt,és egyszer csak rátalált,míg itthon volt.szerintem nincs rá praktika.a te kislányod is megtalálja nyugi.
14/14 A kérdező kommentje:
Nekem a logopédus mondta, hogy orokletes. Mindig csináljuk rá a gyakorlatokat, de még nem jott ossze egyszer se.
2015. jún. 5. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!