Van itt esetleg valaki, akinek ovis korú, beszédértés problémával küzdő gyermeke van?
5 éves a fiam. Beszédritmuszavara is van, nem csak beszédértési, emellett mindhárom diszfunkciója sérült. Súlyosan túlmozgásos és figyelemzavaros.
Kiderült, hogy túlhallásos, valószínűleg ez az alapprobléma, 3 napja fejeződött be a spec terápiája és a logatom vizsgálaton fele annyi hibája lett mint a terápia előtt, és a beszédritmuszavara érezhetően javult. Pedig a pozitív változásokhoz hónapokat jósoltak, de nála már most van érezhető változás!
mi magánúton mérettük fel 3 évesen először logopédussal + konduktorral, később 5 évesen is, akkor már gyerekneurológussal is, mert ugyan próbálkoztam én a NevTannal, de nem fért bele a létszámkeretbe. Azt mondták, egyszerűen nincs kapacitásuk ilyen életkorú gyerekekkel foglalkozni, csak az iskolaelőkészítősökkel. még jó, hogy nem vártam, hanem mentem és hajtottam a megoldási lhehetőségeket.
rólam felnőttkoromban derült ki, hogy diszkalkuliás vagyok, az egész gyermekkorom arról szólt, hogy mindenből színkitűnő, de matekból-fizikából épphogykettes, milyen lusta/hülye ez a gyerek... én ezt nem akartam a fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!