Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki elvitte orvoshoz az...

Van aki elvitte orvoshoz az ovis korú kislányát erős izzadságszag miatt?

Figyelt kérdés
5,5 évesemnek nagyon erős izzadságszaga van, gondoltam rá, hogy elviszem kivizsgáltatni, csak nem tudom milyen orvoshoz menjek. Ezért keresnék olyan véleményt, aki esetleg már túl van ilyen kivizsgálásokon, mi volt a probléma náluk.
2015. ápr. 7. 09:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem háziorvos, ő majd továbbküld.
2015. ápr. 7. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem kivizsgaltatni kell, hanem mosdatni. Ha kell, naponta ketszer, ha beleizzad a ruhaba, cserelni. Muszalas ruhat kerulni kell.
2015. ápr. 7. 09:43
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Kedves második,nem hiszem,hogy attól van izzadságszaga a kislánynak,mert nem fürdetik rendesen.Az enyém is szokott izzadni,de nincs szaga pedig már nagyobb.
2015. ápr. 7. 10:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#2-es talán nem tudja, hogy a gyerekek normális esetben nem úgy izzadnak, mint a felnőttek.
2015. ápr. 7. 10:51
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
2. ugye nem gondolod komolyan, hogy normális, ha egy 5 éves kislánynak büdös izzadságszaga van?
2015. ápr. 7. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
#2-esnek infó: a gyerekeknek általában nincs büdös izzadságszaguk, még akkor sem, ha csak 2-3 naponként fürdenek.
2015. ápr. 7. 10:57
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Ugy oszinten, egy muszalas ruhaban szagoltad te mar a sajat gyerekedet? Mert en igen, 5 evesen is, es biza' neha szaga volt. Mosakodassal, muszalas ruha kukazasaval a problema megoldodott.
2015. ápr. 7. 11:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne rugózz már a műszálon, nem írta a kérdező.
2015. ápr. 7. 11:31
 9/17 anonim válasza:

74%-os, remélem csak trollkodsz...

Kérdezőnek:

Szerintem a legegyszerűbb az, ha elmentek a háziorvoshoz, elmondod a panaszotokat és majd ő mondja, hogy hová tovább.

Én is mindig az orvosunkhoz megyek először, mert ő odaszól, nem kell pluszban annyit várakozni sem.

2015. ápr. 7. 13:09
 10/17 A kérdező kommentje:
az a bajom a gyerekorvosunkkal, hogy nem túl alapos és neki minden vírusfertőzés... még a végén bemagyarázná, hogy az izzadás is vírustól van:)))
2015. ápr. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!