Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki elvitte orvoshoz az...

Van aki elvitte orvoshoz az ovis korú kislányát erős izzadságszag miatt?

Figyelt kérdés
5,5 évesemnek nagyon erős izzadságszaga van, gondoltam rá, hogy elviszem kivizsgáltatni, csak nem tudom milyen orvoshoz menjek. Ezért keresnék olyan véleményt, aki esetleg már túl van ilyen kivizsgálásokon, mi volt a probléma náluk.
2015. ápr. 7. 09:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én még nem vittem de ha kéne egyből bőrgyógyászhoz vinném ha a háziorvos megbízhatatlan.
2015. ápr. 7. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia, erröl a témáról nézelödtem pont és beadta a kérdésedet. Pontosan ugyanez a gondom, kisfiam (6 éves) nagyon rosszagú a hóna alatt. Rettenetes, akár pár óra után is hiába fürdetem. Sztem sem normális, mi lehet az oka? Jutottál valamire?
2015. aug. 12. 17:20
 13/17 tyttöö ***** válasza:
Sziasztok! Régi a kérdés, de elvitted orvoshoz a lányodat? Mire jutottatok? Nálunk is hasonló dolgok vannak..
2018. júl. 27. 20:28
 14/17 hszandi válasza:
59%
A mi gyerekorvosunk szerint ha nem duzzadt a cicije, vagy társul szőrösödés hozzá, akkor nem kóros a büdi hónalj. Az én 5 éves kislányom hónalja is büdi, a gyerekorvos azt mondta, hogy egyéni dolog, és a nagyobb testsúly erősíti még a testszagot.
2019. okt. 22. 12:59
 15/17 Annamaria1981 válasza:

Sziasztok. Az én lányom is 5 éves és kb másfél éve borzasztó izzadságszaga van ☹️

Nagyon el vagyok ettől keseredve és annyit kerestem már , hogy találják rá válasz de sajna semmit nem találok. Angliában élünk és itt borzasztó a háziorvos , otthon elvittem egy teljes vérképre , megnézettem a vitaminokat , lekértem minden lehetségeset az alergiára és minden tökéletes .

Amúgy 5 éves korban az izzadságszagnak semmi köze a ruhához, az unokatesvére nagyon izzad , folyik róla a víz és sose büdös , a lányom kettőt lép zuhanyzás után és büdös . Ennek oka kell legyen . Légyszives ha nálatok valami kiderül írjatok . Köszönöm

2020. márc. 7. 22:07
 16/17 Niky85 válasza:

Kedves Kérdező és 15. Annamaria1981!

Tudom, nem épp mostani a kérdés, de ugyanebben a cipőben járok és érdeklődni szeretnék, hogy jutottatok-e valamire, hova érdemes fordulni, esetleg kiderült-e, hogy mi lehet az izzadás oka?

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, reménykedem benne, hogy találok valami piti kis magyarázatot! 🙏

2020. aug. 1. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk is aktuális a kérdés. Valaki esetleg friss infót tud mondani, mi lett a megoldás, hová érdemes fordulni? Kóros e ez vagy adottság?

2021. jún. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!