Van aki elvitte orvoshoz az ovis korú kislányát erős izzadságszag miatt?
Sziasztok. Az én lányom is 5 éves és kb másfél éve borzasztó izzadságszaga van ☹️
Nagyon el vagyok ettől keseredve és annyit kerestem már , hogy találják rá válasz de sajna semmit nem találok. Angliában élünk és itt borzasztó a háziorvos , otthon elvittem egy teljes vérképre , megnézettem a vitaminokat , lekértem minden lehetségeset az alergiára és minden tökéletes .
Amúgy 5 éves korban az izzadságszagnak semmi köze a ruhához, az unokatesvére nagyon izzad , folyik róla a víz és sose büdös , a lányom kettőt lép zuhanyzás után és büdös . Ennek oka kell legyen . Légyszives ha nálatok valami kiderül írjatok . Köszönöm
Kedves Kérdező és 15. Annamaria1981!
Tudom, nem épp mostani a kérdés, de ugyanebben a cipőben járok és érdeklődni szeretnék, hogy jutottatok-e valamire, hova érdemes fordulni, esetleg kiderült-e, hogy mi lehet az izzadás oka?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, reménykedem benne, hogy találok valami piti kis magyarázatot! 🙏
Sziasztok!
Nálunk is aktuális a kérdés. Valaki esetleg friss infót tud mondani, mi lett a megoldás, hová érdemes fordulni? Kóros e ez vagy adottság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!