Mennyi idősen kapott karórát a gyermeked? Mennyi idősen tanulják meg az óra használatát?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 15:52
1/8 anonim válasza:
Olyan 5,5 éves körül kapott. Most hatéves, még nemigen találja el. Szerinte a nagymutató annyi percet jelez, ahányas számon áll, szóval pl negyed hatkor neki öt óra három perc van.
2/8 anonim válasza:
Nem sok értelme van suli előtt ilyesmit erőltetni.
Kellenek a számok és egyéb készségek.
7 év felett látnám értelmét először.
3/8 anonim válasza:
Elsős korukban kaptak, igaz, csak a tanév vége felé.
édesanyám mesélte, hogy ő engem megtanított nagycsoportban az óra leolvasására, de ez ritka, van, aki csak harmadikban tanulja meg.
Azt javaslom, feltétlen mutatós órát vegyél, a digitális mellett nem fogja megtanulni az órát. (de gondolom, ez világos)
4/8 anonim válasza:
5 lesz, most kapott, erre vágyott. Digitális, spongyabobos. Megmondja milyen számok vannak sorban, így mindig tudom mennyi az idő :D
5/8 anonim válasza:
Igaz nem a gyermrekemről ìrok, hanem magamròl. Èn már òvodás koromban, szerintem nagycsopotban kaptam az első karòrámat. Ròzsaszìn-fehèr csìkos, digitális volt. Nem tudtam leolvasni az időt, de ha valaki megkèrdezte tőlem, akkor mutattam neki az òrámat.
6/8 anonim válasza:
Fiam most 6.5 éves, pénteken fog kapni a ballagására. Az óramutatót régóta ismeri, a percmutatót 1-2 hónapja tanulta meg. Nem mesefigurás órát vettem neki, hanem sima fekete, enyhén vízállót, hogy kézmosáskor ne kelljen levennie.
7/8 anonim válasza:
A kisfiam ősszel lesz 6 éves. Az órát már ismeri, le tudja olvasni, hogy mennyi az idő. De nem igényli, hogy saját órája legyen. A házunkban önálló óra is van vagy 15, és olyan készülék [mikrósütő, set-top-box, konyhai főzőlap és sütő stb.] aminek a burkolatán óra van, olyan is van vagy 10...
8/8 Kim Bo Mao válasza:
Nekem is már oviban volt, és emlékszem, hogy azzal tudtam gyakorolni a "fél" és a "negyed" matematikai jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!