Hány éves korában tanult meg gyermeked biciklizni? 6 éves a kisfiam, de még nem hajlandó rá.
Szia! ne aggódj! A fiam pár hete, most 8 évesen tanult meg. Én is aggódtam, hogy sose lesz képes rá. 6 éves korától próbáltuk, de nem igazán tudta hajtani a pedált....meg az odafigyeléssel is bajok voltak.....
még egyensúly fejlesztésre is járt.....
Szóval, szerintem nem egyforma képességekkel vannak megáldva a gyerekek. Nekik ez később megy. (ja úszni se tud)
Gondolom másba jó a fiad. :)
Engem is próbáltak tanítani, de úgy sosem sikerült, egyszer tavasszal (4 éves korom körül) mondtam hogy megakarom próbálni egyedül és elsőre sikerült.
Most már 15 leszek :D
A fiam 6 éves, úgy hogy a pótkerék rajta van tekeri vígan de hallani se akar arról hogy leszedjük a pótkereket. :/ Úgy is tekeri hogy az egyik kerék mindig leér, tehát megdől oldalra.
Nekem anno 4 éves koromtól volt biciklim de kb 8-9 évesen tanultam meg bicajozni a barátnőm hatására. Mindig hívott de én ugye nem tudtam, aztán ő megtanított. :)
Pont 1 hete tud biciklizni kétkerekűn a keresztlányom.
Akkor tanította meg az apja,a hétvégén.Ott voltunk náluk.
8 éves most.
Eddig nem igazán érdekelte ez.
Én kisfiam 4 éves volt, amikor megtanult biciklizni, 7 éves volt, 7 évesen már pótkerék nélkül ment.
Ő nagyon keveset biciklizik, nem igazán szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!