Mikor tanult meg gyermeked biciklizni? Nem a 3 kerekű triciklire gondolok, hanem a rendes biciklire, aminek oldalt van két pótkereke.
szia
a múlt héten tanult meg az 5 éves lányom :)
elötte kitámasztóval ment, de nem sokat, mert nem mszerette, hogy egyenetlen a talaj, mindig megdőlt, hol erre, hol arra. Erre felé vackok a járdák is...Meg az ülés mögé volt odaszerelve egy bot, amit fogtunk, de nem sokat mentünk így bicajozni, mert nem volt elég hosszú a bot, és sokat kellett lehajolni.
Ismerősék lánya is most tanult meg a nyáron.
Én is 5 évesen tanultam meg 2 kerekűvel menni.
Szia! köszönöm a válaszod! Én elsősorban a pótkerekes biciklire gondolok, ahogyan írtad, a kislányod már pótkerék nélkül megy. Nagyon ügyes!
Várom a további válaszokat is!
2,5 éves múlt 2 hónappal (most júniusban) amikor megtanult tekerni. Rendes biciklije van, persze pótkerékkel :) eleinte nehezen ment, mert sajnos akadt a pedál, de aztán ráérzett, most meg már úgy teper vele, hogy győzd utolérni.
Szerintem jövő tavasszal-nyáron megpróbáljuk pótkerék nélkül is.
Köszönöm, igen erre gondoltam! Ügyes a kicsid! :-)
Az én lányom tegnap kapott egy bicajt, és ma meg is tanult rajta menni, és olyan büszke vagyok rá, hogy elmondhatatlan. Az enyém is 2,5 éves lesz lassan. Eddig a triciklin ment, de csak rövid távokat, hamar megunta, de ez most nagyon izgalmas... :-)
2 évesen kapott egy biciklit. Eleinte csak mi tologattuk, ő nem tudott vele mit kezdeni, inkább motorozott, vagy futóbiciklizett. De azokkal úgy, mint az "őrült" :)
Amikor ő 3 éves volt, a kistesónak vettünk egy triciklit. Naná, hogy a nagyobbik is ráült és azon fél óra alatt megtanult tekerni!!! Ezután átültettük a biciklijére és ott is tekert már:)
Ez 4 hónapja volt, most már megy, mint a rakéta:) Persze pótkerék még kell, de szerintem jövő nyáron már simán megy anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!