Mekkora 6-7 éves gyerekednek a csípője? (sürgős)
Vettem bugyikat 6 éves fiamra de nem egyforma méretűek van közte 1 ami sokkal kisebb de nem tudom hogy alapból már kicsi vagy csak a többi bugyi méret nagy ahhoz képest az anyja nem tudja lemérni a csípőjét hogy megmondja hogy hány cm hogy jó lesz e vagy sem.
Nincsen mérőszalagja.
20-25 kiló de a súlyát sem tudja pontosan.
Elég nagy a távolság ezért most postán szeretném elküldeni a csomagot.
És van a csomagban minden csak a bugyival vagyok gondban hogy nehogy kicsi legyen, mert egyébként ha kicsi lenne akkor megtartanám a másik fiamnak aki velem él.
Azért tettem föl a kérdést hogy esetleg az átlag gyerekeknek milyen széles a csípőjük hogy megbizonyosodjak hogy jó a bugyi vagy sem.
Nem problémáznák rajta ennyit ha nem lenne márkás bugyiról szó.
Nem lenne jó ha a kukában végezné mert kicsi , ha a kisebbik fiamra meg jó lenne max belenőne.
120 cm és 20-25 kg gyerekről van szó.
Vagy esetleg van e az interneten gyerekeknek ilyen csípő derék súly magasság mérce ?
szerintem ne görcsölj rajta, hanem tartsd meg, tényleg gáz lenne, ha kicsi. a másiknak meg tuti jó lesz valamikor
nekem 7 éves a lányom, magas de vékonyka, a fiam 5 éves és sokkal izmosabb, nagy növésű, magasabb és nehezebb minta nővére - ezt csak azért írom, mert totál gyerekfüggő, hogy mekkora a csípőkerülete, sztem ha huszonöten válaszolnak akkor 25 számot fogsz kapni. a bugyik méretezése is totál más lehet.
szval sztem tartsd meg és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!