Melyik gyerekülést vennéd a gyerekednek a kettő közül? 15-36kg
2015. máj. 31. 21:49
1/3 anonim válasza:
Nekünk Cybex van (egyel korábbi verzió). Azért választottam, mert törésteszteken jól szerepelt. A fiam egy éve használja, kényelmes, könnyű kezelni, elégedett vagyok vele. Ha a kisebbik fiam is akkora lesz, neki is ezt a márkát fogjuk venni. Megnéztem, a BeSafe üléseknek is jó a töréstesztje (pont ezt a verziót nem találtam meg).
2/3 anonim válasza:
E kettő közül bármelyiket. Gyereket belepróbáltad már, melyik kényelmes neki? Az én fiam pl azt észrevételezte 3,5 évesen egy ülésre, hogy nem volt karfája. Neki az kellett, amire meg mi nem gondoltunk. Így nálunk a Besafe kiesik. Cybex van és Römer.
3/3 anonim válasza:
Cybex, mert jobb a csípővédelem.
Ugyanis hiába hívják karfának/kartámasznak, az nem azt a célt szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!