6 éves kislánynak jó ajándék lenne a virág alakú homokozó?
2 db-ot vennék belőle, így ha nem használja, akkor rá lehetne tenni a "fedelét" és az állatok nem tudnak belepiszkítani.
Eddig azt hittem, hogy ez szupi ajándék lenne, de a munkatársaim lehurrogtak... Szerintük egy 6 èves gyerek már nem homokozik.
A kislány még ovis, szeptemberben fogja kezdeni a nagycsoportot. Nincs saját homokozója, eddig csak az oviban tudott homokozni.
Szerintetek?
Az én unokahúgom sem homokozott 6 évesen, pláne nem ilyen kis virág alakúban :) Ezek a gyerekek már fülhallgatót kérnek, telefont, digitális fényképezőt, tabletet. Az unokahúgom legutóbb új görkorit kért pl. Most 11 éves, de ovis kora óta nem kér játékot.
Ha a te kislányod szeretne, hát vegyél neki homokozót.
8 évesem van. Nem igazán homokozott már 6 évesen. Van hogy leül játszani a kisebb testvéreivel, de azt hiszem ovis korában kért utoljára játékot ajándékba. 7 évesen mini hifit szeretett volna a szobájába, meg tabletet. Most telefonért nyúz.
Ha szeret homokozni, simán megveheted, de sztem kisebb korában kapósabb lett volna.
Tabletet...Te jó ég:S
Ha szeret homokozni, vegyél neki! Inkább ezt, mint telefont és hasonló hülyeségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!