Vennél használt iskolatáskát a gyereknek?
Vennék.De csak olyat ami újnak tűnik és márkás.A használt márkás cuccok általában strapabíróbbak és még olcsók is.
Szerintem ha tehetitek ő válassza ki vagy legalábbis tetsszen neki a mintája,színe.Legyen nagy a táska hiszen egy egész ''házat,, kellesz belepakolni.A kényelem mindenképpen fontos!
Persze, hiszen a gyerek amúgy sem tud olyan szempontok alapján választani, amik egy iskolatáskánál fontosak. Nekik úgyis csak a külső a lényeg és a kedvenc mesehőst ábrázoló tetszik majd neki akkor is, ha gagyi sz.r a minősége...
Feltételezem, hogy elsősnek lesz :)
Amúgy a Tesco-ban egész jó minőségű táskák vannak 10e Ft alatt, magam is meglepődtem.
1,5 éve vettem ott az akkor elsős fiamnak egy ergonomikus táskát 6000 Ft-ért, ilyesmit: [link]
A cipzárja szétment egy hónap alatt, viszont a blokkal szó nélkül kicserélték egy vadi újra, ami azóta is hibátlanul működik.
Szóval az újak között sem lehetetlen olcsón jót találni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!