Fejtetűt megelőzendő sprajt/sampont használt már valaki, hatásos?
Figyelt kérdés
A kisfiam ovijában fejtetű van és érdekelne, hogy érdemes-e vennem ilyen megelőző kencéket vagy nem. Még nem volt neki tetűje, a csoportjában sem, de ami késik nem múlik és jobb szeretném, ha nem is lenne, ezért érdekelnek a tapasztalatok.2015. febr. 5. 20:15
1/2 anonim válasza:
Én vettem. Annak ellenére megint belement, de csak ott volt, ahová alig fújtam a hajára. Drága nagyon, vettünk sampont és spray-t is, nem szeretném átélni még egyszer, az első alkalommal én is elkaptam.
2/2 anonim válasza:
én pedex szeszt rakok a fejére hajmosáskor,mert egy kislány állandóan tetves.hála Isten a legjobb barátnője lett :) még nem kaptuk el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!