Sikerült felnőtt fejjel-gyerekszülés után barátokat találni, akivel a gyerekek nélkül is ki tudsz mozdulni?
Pont így voltam vele én is gyerek előtt. Az egyik legjobb barátnőmet akkor ismertem meg, mikor terhes lettem. Ő 2héttel előttem szült. Érdekes, mert amúgy amunkatársam, de a terhességünk előtt sose beszélgettünk . Mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Egy másik barátnőmmel szintén a gyerekeink születése óta járunk össze. Középsulis osztálytársam volt, de mondhatni, ott kicsit sem kedveltük egymást. Így visszagondolva, nem is értem miért.
Egy harmadik barátnőm egy olyan lány, akivel itt kezdtünk el beszélgetni, és legnagyobb megdöbbenésünkre egy társaságba jártunk régebben, még "közös" képünk is van, csak nem ismertük egymást. Azóta is összejárunk, még az esküvői tanúja is én voltam. :)
Itt kiírtam egyszer egy kérdést, miszerint környékbeli anyukákkal szívesen járnék játszótérre stb., mert hihetetlen módon, valahogy senkivel se lehetett szóba elegyedni. 3an írtak rá, mindenkivel találkoztunk, a kapcsolat meg is maradt, csak egy anyuka lakott közel. Összejárni nem szoktunk, de játszin sokszor találkoztunk. Közben 3 másik anyukával is megismerkedtem azon a játszin. A kapcsolatot a mai napig tartjuk, bár csak a fészen, mert elköltöztünk lassan már 1éve.
És még sorolhatnám hány olyan van, akivel azóta lettünk jóban. Nekem gyerekkori barátnőim egyáltalán nem maradtak meg. Viszont azóta sokakkal sikerült barátságba kerülnöm. Most is az egyikőjükkel megyünk majd nyaralni, es egy másik párral is tervezünk kiruccanást.
Szóval ne add fel, próbálkozz, megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!