Szerintetek hülyeség megvenni 5 éves gyerekemnek csak úgy ajándékba egy 3 emeletes színes ceruzákkal és színes tollakkal radírral felszerelt tolltartót venni?
Középső csoportos óvodás.
Vagy ez ráér majd mikor első osztályba megy?
Azért kérdezem mert nem élünk együtt a gyermekemmel és a másik szülő nem hajlandó semmiről tudatni engemet.
És félő hogy bármit veszek neki azt nem ő fogja elhasználni hanem automatikusan megkapja az a féltestvére ki már iskolába jár.
Vagy engemet az ne érdekeljen hogy ki használja , a lényeg hogy az én lelki ismeretem tiszta és én gondoltam a saját gyerekemre, ha a másik szülő lelke száradjon ha másik gyereknek adja oda?
A lényeg hogy ezzel is segítem a gyerekem fejlődését?
Ha csak úgy szeretnéd, mert szívesen rajzol ,én megvenném neki. Legalább nem szóródik szét és megvan a helye.
Nyilván ha odaadod neki most, attól még ha vigyáz rá és szereti kezdheti azzal az iskolát,csak pótolni kell bele ezt azt...
Utolsó vagyok. Akkor csak vennék neki egy doboz ceruzát...
A későbbiekben pedig ha iskolába készül pontosan beszéljétek meg ki mit vesz a gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!