Ártottam a gyerekemnek?
A gyerekszoba falán kb fél négyzetméternyi területen (5m hosszu fal alsó 10 cm) penész volt. UltraSzavo penészirtóval fújtam be a falat reggel 8-kor. Egész nap nyitott ablakkal szellőztettem és ment a falra irányítva a ventillátor is. Aznap este 9-töl már ott aludt a 2 éves kisfiam (éjjelre nyitva hagytam a szoba ajtaját). Sajnos még lehetett érezni a hipo szagot, de a fal már száraznak tünt. Azóta is gyötör a büntudat hogy túl hamar altattam ott, nem lett-e baja töle. Ez 2 napja volt, még mindig érezni a szagot, a gyereknek látszólag nincs baja. De nagxon aggódom...
Szerintetek?
Nem lesz baja.
De miért nem toltad a szoba másik végébe az ágyát?
Egyébként ne azt a tömény hülyeséget használd. Ha a sima hypót töltöd egy régi ablak tisztítós flakonba és azzal kezeled a falat. Az is ugyan olyan hatásos. Nem olyan tömény és hamarabb is felszívódik, el illan.
Nekem beválik. (bronhitiszes a gyerek is és a párom is, rögtön megérzik a penészt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!