Hányós-hasmenéses 2,5 éves gyerkőcöt hogy tudnék rávenni az ivásra, ha amúgy sem egy kacsa? Próbálom kortyonként, de a korty-ra sem hajlandó.
Én azt csináltam, hogy elővettem minden szép, féltett poharat, bögrét, és abból itattam. Akár felespohárból is, ha az szimpatikus. Meg hagytam, hogy igyanak a kádvízből, előtte nem tettem bele fürdetőszert.
A másik, hogy add kanállal az italt, hátha úgy jobban elfogadja.
Engedd, hogy részt vegyen a teakészítésben, vagy az üdítő kikeverésében, ettől is vonzóbb lesz az ital, szívesebben megkóstolja.
Kérj meg valaki mást, hogy próbálja itatni. Ne vedd magadra, de ha pl. apa próbálja itatni a saját bögréjéből, talán nagyobb sikert ér el, vagy a mama-papa.
Végső esetben marad a zsarolás-hízelgés: nézhet egy mesét, ha ivott, vagy kicsit megnézheti a mobilodat, vagy ami nálatok vonzó a számára.
Válasszon egy szimpi poharat - tök mindegy, melyiket, én pl. imádtam kv-s pohárból inni, mert szép alakja és mintája volt -, és abból.
Szívószál
Kanál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!