Szerintetek mi a teendő ha 2éves lányom vszínű pár korty Johnsons baby sampont ivott?
Semmi.
Lehet, hogy picit meghajtja a hasát, de valószínűbb, hogy semmi nem fog történni.
Nekem a 11 hónaposom a popsikrémjét dézsmálta meg :D
Semmi erdekes nagyobb baja nem lesz nyugi. :-)
Max ha bofizik buborek is jon. :-). Na jo ez csak vicc akart lenni neh megsertodj :-)
En regen a csokis habfurdot kostoltam meg mert nem tudtam elkepzelni h aminek ilyen csokis illata van annak nem lehet jo ize, de rajottem h lehet :D
Nekem a ksifiam egy mosópárnába harapott. Nem is volt biztos, hogy nyelt belőle. Én felhívtama mentőket és megkérdeztem, hogy mi a teendő.
10 perc múlva ott voltak és bevitték a gyereket 24 órás megfigyelésre. (természetesen mentem vele). Ilyenkor felhívnak egy toxikológiai központot, ahol megnézik a terméket a pontos neve alapján, hogy milyen káros hatóanyag van benne. Ezek alapján minden tisztítószerre van vmi előírás. Amit a kisfiam kiharapott, arra pl. tüdővizsgálat és 24 órás megfigyelés volt előírva. Szerencsére nem lett baj. Két orvost is kérdeztem, hogy volt-e értelme bemenni, de azt mondták mindenképp ez a biztos.
Semmi baja sem lesz..
Amikor picike voltam 2éves megettem a szappant és megittam a sampont mert a szüleim nem megfelelő emberre biztak. Anyukám nagyon megijedt de szerencsére nem lett semmi bajom sem.
A te kislányodnak sem lesz semmi baja..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!