Szülők, akik fb-on üzengetnek babakorú vagy ovis gyereküknek, hogy "szeretlek" stb. - miért tesztek így? Mi ennek az oka / célja?
Lehet azzal takarózni, hogy "mindenkinek a saját élete", vagy "törődjenek a maguk életével", de attól még elég súlyos logikai bukfenc az, hogyha a kisbabájuk nem tud olvasni, akkor egyértelműen magamutogatásra megy ez az egész, aminél nem csoda, ha másoknak szemet szúr, mert feltűnően nevetséges lehet.
Egyértelműen nem a babájuknak "üzenik" ezt, mert ezt elmondhatnák gesztikulációkkal, cirógatva a babát élőbe, mert az biztos nem fogja Facebook-on elolvasni. A lényeg, hogy az ismerős olvassák, akinek megjelenik a falán.
Nem anyaként írom, hanem fiatalként, én nem is vagyok babakorú vagy ovis, de személy szerint engem is zavar, amikor kommentben, a képeim alá üzengeti ezt a szülő, ráadásul nyálas stílusban, szívecskézve.
Máskülönben nincs baj a kapcsolattal, mégis nagyon erőltetett megnyilvánulás.
Ráadásul hallottam már olyan vitákat körülöttem, amik arról szóltak, hogy a szülő megsértődött, mert olyanokkal sértegette egy másik szülő, hogy "nem posztolt képeket az egyik gyerekéről, talán azért mert nem is büszke rá, vagy nem szereti", vagy a másikról többet rakott ki".
Utána nem csoda, ha rosszszájíz kap el, amikor azon lelkendezik valaki, hogy milyen képeket akar velem felrakni, köszönöm, de ebből a hülyeségből nem kérek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!