Szülők, akik fb-on üzengetnek babakorú vagy ovis gyereküknek, hogy "szeretlek" stb. - miért tesztek így? Mi ennek az oka / célja?
Kérdező, nagyon betaláltál a kérdéseddel, úgy látom;)
Én nem a világhálón akarom imádni a férjemet és a 3 szép gyerekemet, én meg azért hallgatok napi szinten, hogyan tudok élni FB nélkül:)
kérdező! régen is voltak "kirakatcsaládok" most is vannak csak most nagyobb felületen. Régen sem szólt senki ahhoz a tökéletesen boldog családanyának (hogy nem kíváncsi senki rá) akinek a férje félrement, a tinilányát már a félé focicsapat megd*gta a fia meg csak azért nem bukik meg mindenből, mert apuci az igazgató cimbije, miközben a templomban az első sorban feszít száz wattos mosollyal a "tökéletes hűséges" férjével a "szűz" lányával meg az "eminens" fiával.
NA most ugyanez megy az fb-n. ha vkit letiltasz ő nem lát téged te nem látod őt ennyi.
Mire jó ez a kirakat? Önigazolás? talán. Olyanok akarnak lenni mint Vajna Timi? SarKata? Talán? Hidd el volt olyan anyuka akitől ha annyit kérdeztél hogy vagytok mi újság akkor elsorolta hogy a lánya mit kapott a fiújától ajándékba hova vitte el blabla. Most ezt megteheti ilyen szinten is hogy posztolja!
Két dolgot tehetsz: mosolyogva bólogatsz és próbálsz nem rá*kádni a monitorra/az emberre vagy letiltod/nem beszélsz vele.
És minden mi az oka: Nagy az Isten állatkertje
nekem a top az az anyuka volt aki csinált a babájának fb profilt, feltett képet a babáról a saját profiljára és a baba profiljával posztolgatta a képeket, még válaszolt is rá, ergo saját magának! :D
ezeken a fb-os összegyűjtött kiröhögős oldalakon megtalálod... :)
az fb inkább a magamutogatásról szól.mindeki lássa nekem mim, milyenem van. az h, valójában ki mit gondol a posztoló leszarja.
nem szoktam ilyen ömlengésbe kezdeni....
Engem az zavar nagyon,mikor a facebookon köszöntik fel a gyereket. "Ma 2 èves a kis drágám! Isten èltessen kincsem! Anya, apa" ennek mi èrtelme? Vagyis tudom, az, hogy ìrjanak az ismerősok, h boldog szülinapot kìvannak neki. Èn ùgy vagyok vele, hogy a muszájköszöntèsek nem hiányoznak, aki tènyleg számìt, az ùgyis tudja, h mikor van a szülinapja, ès ìr egy privát üzit, ha nem tudja szemèlyesen felköszönteni.
Van egy ismerősöm a fb-on, aki ezt halmozza, ugyanis minden hònapfordulòn felköszönti a kislányát. Fotòval, szeretlek,imadlakkal mellèkelve. Most 11 hònapos a kislany, vajon mi lesz, ha 1 èves lesz?! Lehet regisztrálja a fèszbukra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!