Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyenek Nagy Natália meseköny...

Milyenek Nagy Natália mesekönyveit?

Figyelt kérdés

Nagy Bandó András lánya.

Csak a neten lehet megrendelni, így sajnos beleolvasni nem tudok. De beszélt róla ma a tv-ben és megfogott, csakhát jobb lenne tudni róla, hogy mások szerint is jó-e.

2010. febr. 24. 14:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem ezt írták vissza az érdeklődő levelemre!

Kedves Dóra!

köszönöm az érdeklődését.

Csatolva küldöm a borítókat illetve a két rövid ismertetőt a könyvekről.

A Nap születésnapja és a Lufimese című könyveim kedvezménnyel 2500 Ft-ba kerülnek, és mindkettőhöz jár egy-egy ajándék. Lehet választani: lehet egy cd-t, melyen Kosztolányi Dezső Zsivajgó természet című írását mondom fel (állatok, fák, virágok, gyümölcsök szólnak magukról, nagycsoportos kortól ajánljuk, de elsősorban iskolásoknak és felnőtteknek), vagy a Zsenik egymásról című, felnőtteknek szóló gyűjteményemet, amelyben külföldi, magyar írók, költők, tudósok egymásról írt véleményeit gyűjtöttem össze, valamint édesapám, Nagy Bandó András gyerekeknek szóló verses válogatását. De lehet akár mindkettőhöz ugyanazt választani.

Vagy postai utánvéttel tudom elküldeni a csomagot, vagy kicsit költségkímélőbb, ha ajánlva adom fel, és miután megkapta, egy általam megadott számlaszámra lehet elutalni a könyv árát, valamint az ajánlott küldemény díját.

Van egy harmadik verzió is: ha van módja eljönni, a hétvégén (és általában a tavaszi hétvégeken) a Budapesti Planetáriumban dedikálok, ahol személyesen dedikálom a könyveket, illetve ott a jegypénztárban le is tudom adni a Ön nevére, és nyitvatartási időben bármikor át lehet venni.

Amennyiben szeretne rendelni, kérem, írja meg, hogy kinek/kiknek a nevére szeretné kérni, ha alkalomra, szülinapra, akkor azt is, hogy hány éves az ünnepelt!

Ha van még kérdése a kiadványokkal kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Üdvözlettel,

Nati

2010. febr. 24. 16:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Átküldhetem a csatolmányt valakinek ha kell, priviben!
2010. febr. 24. 16:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Iszonyúan édes, bizti megveszem, most olvastam fel a lányomnak, neki isnagyon tetszett!!!!!!!!
2010. febr. 24. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Örülök hogy tetszett és hogy segíthettem! Remélem sikerül megszerezned, ha nem írj és beszkennelem az egész könyvet.
2010. febr. 24. 18:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedvességedet! Megpróbálom megrendelni a neten, dedikálva küldi azt is, majd fizu után :-)))
2010. febr. 25. 10:13
 16/16 anonim válasza:
Nekem mindegyik nagyon tetszett eddig!
2022. jún. 28. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!