Szoktatok vásárolni a gyereknek használt ruhát? Én néztem ezt az oldalt és jóval olcsóbb mint az új és vannak egész szép ruhák. Szóval nem ciki?
Szia!
Hát szerintem sem szégyen használt ruhát venni ha nincs agyonmosva és nem kinyúlt és szakadt!!!
Nekünk csak rokonoktól kapott és angol használt ruhája van a lányomnak.
Néha olyan jó dolgokat lehet kifogni jóval olcsóbban pl.:
Vettem 1 Bőr Adidas cipőt semmi baja nem volt és még az árcetlije is rajta volt:1000Ftért.
A bababoltban pedig 4-5000Ft vehettem volna meg.
Ja és olyan gyorsan nőnek a gyerekek,hogy mire megveszed a drága ruhát ráadod 1-2szer és már ki is nőtte és ki sem használta az árát :).
De ha te szégyelsz bemenni turizni akkor vegyél háztól vagy licitálós oldalakról.Ki lehet fogni szuper dolgokat.
Ha megvetted mosd ki alaposan őket.:)
Remélem segítettem kicsit.
20hónapos kislány anyukája
Én inkább veszek használt márkás ruhát a gyerekeimnek (nálunk van néhány bevált márka, pl. farmerből Next, rugiból Kenguru Gold - ezt nem is láttam ezer éve újat, szinte az összes Kengurus üzlet bezárt) mint egy újat, aminek nem jó az anyaga, vagy elnyúlik néhány használat után. Nem mondaná meg senki, hogy valamit nem újonnan vettem, mert nagyon megnézem, mit veszek meg. Volt, hogy hiába volt új egy rugi, amit ajándékba kaptunk, nem adtam rá a fiamra, mert műszálas volt, és már tapintásra is rossz. Persze pl. fiúnak bizonyos kor felett már bajos jó minőségű és állapotú használt ruhát találni, mivel addigra a csibészek elhordják, elkoptatják.
Egyébként nem kell ahhoz feltétlenül szegénynek lenni, hogy turizz, nálunk a babaúszásra járó szülők is szoktak egymástól kinőtt ruhákat vásárolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!