Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok vásárolni a gyerekne...

Szoktatok vásárolni a gyereknek használt ruhát? Én néztem ezt az oldalt és jóval olcsóbb mint az új és vannak egész szép ruhák. Szóval nem ciki?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 23. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én szoktam venni a kislányomnak használtat, angol turiban!:)Van egy bevált bolt, ahova járunk, és nagyon szép ruhák vannak, meg nem mondaná róluk az ember, hogy használt!Amíg megveszek a kislánynak, egy ezresért 2 MINŐSÉGI nadrágot, addig sehol máshol nem találok NORMÁLIS nadrágot a pénztárcánknak elfogadható áron!
2010. febr. 24. 09:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne az ebay :-))) Köszi! /a fiam 26 hónapos, Tesco-s ruhák +használtak barátoktól. Nagy néha egy -egy c&a-s ruhát kap. Viszont a cipők csak és kizárólag nagyon minőségiek, mert rerttentú lúdtalpas.)
2010. febr. 24. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Megnéztem ezt az oldalt, de szerintem nagyon drága... úgy, ahogy az egyik válaszoló írta, ha kapok a Tescoban tiszta pamut, jó minőségű ruhát olcsóbban, miért vennék itt használtat?
2010. febr. 24. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor csak mindig én megyek rosszkor a Tesco-ba?Mindig csak drága babarucikat látok.Pl. 1 body 700 ft.Igaz hozzánk nem dobnak be akciós újságot.
2010. febr. 25. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát szerintem sem szégyen használt ruhát venni ha nincs agyonmosva és nem kinyúlt és szakadt!!!

Nekünk csak rokonoktól kapott és angol használt ruhája van a lányomnak.

Néha olyan jó dolgokat lehet kifogni jóval olcsóbban pl.:

Vettem 1 Bőr Adidas cipőt semmi baja nem volt és még az árcetlije is rajta volt:1000Ftért.

A bababoltban pedig 4-5000Ft vehettem volna meg.

Ja és olyan gyorsan nőnek a gyerekek,hogy mire megveszed a drága ruhát ráadod 1-2szer és már ki is nőtte és ki sem használta az árát :).

De ha te szégyelsz bemenni turizni akkor vegyél háztól vagy licitálós oldalakról.Ki lehet fogni szuper dolgokat.

Ha megvetted mosd ki alaposan őket.:)

Remélem segítettem kicsit.

20hónapos kislány anyukája

2010. febr. 25. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Én inkább veszek használt márkás ruhát a gyerekeimnek (nálunk van néhány bevált márka, pl. farmerből Next, rugiból Kenguru Gold - ezt nem is láttam ezer éve újat, szinte az összes Kengurus üzlet bezárt) mint egy újat, aminek nem jó az anyaga, vagy elnyúlik néhány használat után. Nem mondaná meg senki, hogy valamit nem újonnan vettem, mert nagyon megnézem, mit veszek meg. Volt, hogy hiába volt új egy rugi, amit ajándékba kaptunk, nem adtam rá a fiamra, mert műszálas volt, és már tapintásra is rossz. Persze pl. fiúnak bizonyos kor felett már bajos jó minőségű és állapotú használt ruhát találni, mivel addigra a csibészek elhordják, elkoptatják.

Egyébként nem kell ahhoz feltétlenül szegénynek lenni, hogy turizz, nálunk a babaúszásra járó szülők is szoktak egymástól kinőtt ruhákat vásárolni. :)

2012. ápr. 8. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!