Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legnagyobb baleset...

Mi volt a legnagyobb baleset ami történt a gyermeketekkel 1-2 éves kora körül?

Figyelt kérdés
Sajnos mi ma úgy jártunk, hogy a 14 hónapos fiam nagyon kiült az ágy szélére és leesett. Szerencsére nem magas az ágy, de azért megütötte a hátát meg talán egy picit a fejét is. :-(
2015. máj. 7. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem volt egészen 2 éves, amikor a kis biciklijével nagyon gyorsan ment, elakadt egy kis fűcsomóban, ami a betonból állt ki. Na, arcra is esett szegény, kb fél tenyérnyi helyen lejött a bőre, de nem vislete meg, sírt kb 5 percig, aztán ment tovább.

2 évesen pedig az ágy végében megcsúszott valahogy, lefejelte a fát, a szeme alatti csontot ütötte meg, rögtön egy kb mogyorónyi lila búb nőtt neki. Kb 3 hétig elég durván nézett ki.

2015. máj. 7. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A fiammal sorozatosan történnek balestek:

- 11, 13 hónaposan kiugrott a könyöke

- 12 hósan futàs közben elesett és lefejetle az ajtót, jó nagy pukli lett a fején

- Az utóbbi 2 hétben betörte a virinajtót, esés közben elharapta a szàjàt.

2015. máj. 7. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Fiam: Kizuhant a kiságyból. Rájött, hogy tud szökni onnan, csak valahogy mellélépett.

Nekirohant a szekrénynek, felrepedt a homloka.

Lányom: szembejött a radiátor, pedig dudált- felrepedt a homloka.

Ezek a le-el-át-fel esések már ha nem lennének, és nem lenne tipli tipli hátán mára fel sem tűnnek, csak az elsőik ijesztőek.

Visszanézve az elmúlt 6 és 4,5évet, csoda hogy élnek, annyiszor sikerült majdnem nagy balesetet összehozniuk.

2015. máj. 7. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van, már sajna megszoktam az ilyen baleseteket. Vagy egy honapja szaladgált a szobában a 1,5 éves lányom, majd egy az egyben lefejelte a falat. Jott is a vér a szájábol, mert elcsattant a szája. Néha a szulok jobban pánikba esnek mint a gyerekek.
2015. máj. 7. 14:19
 15/17 anonim ***** válasza:

8 hónaposan leesett az ágyról.

15 hónaposan a lépcső tetejéről esett le - szétszakadt a szája.

Mára már 4 éves, ügyes nagyfiú :)

Mindkét esetnél ott voltunk én is és az apja is, de annyira hirtelen történt, hogy a mai napig sem értjük hogy sikeredett :(

2015. máj. 8. 18:27
 16/17 anonim válasza:
Jaj istenem,jókat nevettem néhányon.. Profi boxoló meg stb.. :D Az én lányom 1,5 éves volt,amikor vendégségbe voltunk... Ott volt a nővérem,elakartam menni wc-re a gyerek a kezemben,nyújtottam volna nővéremnek a gyereket,a gyerek kiugrott a kezemből,és pont ott állt ki egy fa a hintánál,bevágta a fejét,és egy picikét fölszakadt, a szája,de 4 perc után semmi baja nem volt.. Na az első baleset után mégegy.. :DD Fölakart mászni a kerítésre,én egy pillanatra nem figyeltem oda,és átpördült,picikét vérzett a feje,de az ijetségen kívül semmi konkrét. Aztán estefelé jöhetett a 3. merénylet.. Etettem (ez mind kint volt) nővéremmel beszélgettem,nem figyeltem a gyerekre,és már csak akkor vettem észre,hogy a földön sír.. Akkort csattant a feje,azt hittem szétloccsant.. Gyorsan a Heim Pálba,agyrázkódással,és bevérzéssel.. Mai napig nem veszem le róla a szemem.. :DD
2015. máj. 31. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
sok esés volt, szerencsére komolyabb baj nem történt. sebek, zúzódások. volt, hogy akkorát esett az udvaron, hogy a szobában hallottam, ahogy a feje koppant betonon, mintha bowling golyó esett volna le. sokszor fellökték gyerekek, volt hogy betonon, az orra vérzett, vagy belekarmoltak a szemébe, vagy nagyobb gyerek kirúgta elé a gördeszkát, és átesett rajta a motorral, volt hogy motorral elakadt egy úthibában, és átesett a motoron, elgurult mint egy kaszkadőr, egy kicsit görbült a szája, de fölállt ment tovább. volt hogy kresz parkban rohangálás közben a járda szélében botlott meg és pont ráesett orral szájjal egy földbe ásott farönkre, kicsit vérzett a szája. amikor megfordult a fejemben, hogy kórházba kéne vinni, az kb másfél évesen hisztériázott, hogy egyedül akar menni a lépcsőn fölfelé, meg akarta mutatni mit tud. kapaszkodott a lépcsőkorlátba, de olyan szerencsétlenül esett el, hogy a lépcső melletti, korlát alatti éles perem felszakította a bőrt a halántékán, de az is inkább ijesztő volt, mint komoly. amikor először kiderült, hogy már nem lehet egyedül hagyni az ágyon, mert már át tud fordulni, az is ágyról leesős volt, de szerencsére akkor sem sérült meg. egy egészséges gyerek kibírja az ilyesmit, nem kell annyira félteni őket. pár napja rollerrel esett el a remek gödrös bicikli úton, sebes a homloka, szája alatt, könyöke, lába, de akkor is miután kisírta magát, 2 perc múlva már megint rollerezett, másnap meg már a sebekkel se foglalkozott
2015. jún. 8. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!