Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4,5 évesen nem kéne már...

4,5 évesen nem kéne már lassan elhagyni a visítást meg a hisztirohamokat?

Figyelt kérdés
Mennyi idős korig "normális" az ilyesmi?
2015. máj. 7. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:

olyan 60 éves korig kábé :) talán a klimax után lenyugszik picit az ember :)

Álatlánosságban nehéz megmondani, sok minden függ a neveléstől meg a körülményektől is (fáradt, éhes, frusztrált, igazságtalanság érte stb). Nálunk időszakonként újra előjön egy-két hétre és akkor szankonálnom kell (aznap nincs esti tévézés)

2015. máj. 7. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam akkor!Az enyém most lest 4 éves,de még mindig tart,sőt talán most 3 évesen rosszabb volt mint 2 évesen,pedig akkorra mondják a dackorszakot.Én is várom már,hogy értsen a szép szóból,és ne boruljon el az agya ha olyanja van,de még várnom kell úgy tűnik,bár mintha lenne némi javulás mostanság.
2015. máj. 7. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

4,5 éves és nem érdekli, h mit mondok. Nagyon onfeju és várom, h elmuljon ez a dackorszak.

Amugy én is felnott fejjel nagyon fel tudok idegeskedni sajnos.

2015. máj. 7. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy közönsége a gyereknek, nem lesz előadás. Érdekes, hogy nálunk a jeleneteket mindig csak az anyjának rendezi a gyerek. Én nem vagyok jó közönség, nekem nem csinálja. Már évek óta tudja, hogy én csak akkor vagyok hajlandó meghallani és megérteni amit mondani szeretne, ha azt normális hangnemben, rám nézve, nekem mondja. És hiszti nélkül, szépen értelmesen.
2015. máj. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!