Másfél éves gyereked milyen gyakorisággal iszik már itatópohárból?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 14:33
11/15 anonim válasza:
A kubu waterrr és a kubu play között mi a különbség? Már az uveget tekintve. Mert én eddig csak play-t vettem, és ügyesen iszik belőle a 20 hósom...csak aztán hirtelen vagy eldobja, vagy úgy teszi le hogy elborul.
12/15 anonim válasza:
Kerdezo: semmi, semmi nincs amibol szeretne inni? Es mit iszik vizet belole? Es ha felkinalnad a viz cumisuvegbol kontra valami edesebb (higitva) poharbol? En nem szoktatnam csoros poharra. Bar nalunk az valahogy alapbol kimaradt. Szivoszal, vagy sima pohar. Amugy jon a nyar....nalunk masfel evesen azert tudott inni, mert imadott vizezni. Kapott vizet Aventes poharban (kint) azt locsolaszta, majd ujra toltottem es igy tovabb. Es rajott, hogy inni is lehet :) Aztan megtanulta ;)
13/15 A kérdező kommentje:
Pocsolni az én fiam is szeret, de a cumisüveghez eléggé ragaszkodik.
Lehet hogy meg kéne próbálni nappalra a kubus flakont?
Lehet a boltban sok féle rostost kapni ami fél literes kis üvegekben felhúzhatós adagolója van , lehet ki kéne próbálni.
2015. máj. 8. 07:52
14/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Tegnap vettem kubu waterrr-t, hát a gyerek imádja! :) Addig addig próbált iszogatni belőle amíg elfogyott a fél liter! És nem lett csupa víz a gyerek. Nem is csöpög (mert ugye párszor fejjel lefelé fordította:))! Köszönöm a tippet! ;)
15/15 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) a kubu water-es üvegből csak akkor jön ha issza :) Kérdező próbáld meg, hátha nálad is beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!