Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves szülinap elnapolása?...

1 éves szülinap elnapolása? Ma rendívül sírós a kicsi mint még soha.

Figyelt kérdés

kora reggeltől állandóan sír, de nem is kicsit nyafog, hanem mint akit valami hatalmas katasztrófa ért.

mindenen mindig egyfolytában. kb most készültem ki idegileg.

már terveztem hogy feldíszítem a lakást, veszek a speciális babatortához valókat(tej, tojásmentes)szervezem a szűk családot hétvégére, ma meg megtartjuk kettesben(egyedülálló vagyok)

ennek elenére egy boltba nem tudunk elindulni mert folyamatosan pátyolgatni, vigasztalni kell, egy takarításhoz nem tudtam neki kezdeni mert nem marad el magában, v a kiságyában(eddig persze mindig eljátszott szépen ügyesen egyedül is(persze látószögemben, kicsi a lakás nem nehéz kivitelezni)

semmivel nem haladok, de folyamatosan hallgatom hogy sír, folyamatosan kézben van, (fogát bekentem eddig mindig használt)anyós is felhív hogy köszöntse, meg pár kedves szóra, azt végigüvöltötte, ki kellett mennem hogy beszélni tudjak(telon).

ez az ő napja annyira szeretném ha minden szép lenne, erre mióta felkelt ez megy, már kiidegelt és még csal 9 után vagyunk.

akartam vele menni életében először homokozóba(eddig csak hintázni vittem játszótérre)nézegetni akartam ajándékokat vele(mindig el van a babakocsiban is, ált nézelődik és nevetgél)

és most ott tartok, hogy hajam égnek áll, a lakás felfordulva, állok az egész tetején, torta kanyarban, legszívesebben sírva fakadnék!!!!

2015. máj. 6. 09:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem total ragorcsoltel arra, hogy hu szulinap, meg huu elso, mikozben o nem erti mi tortenik korulotte, csak h anya feszult, ideges, pedig o valoszinuleg azt csinalja amit egyebkent csinalna, de ez a nap mas.. szerintem hagyjatok az egeszet, menjetek el setalni, nezegessetek jatekokat, kapja meg ami tetszik, tortat eszik hetvegen, te meg inkabb vele toltsd az idot, mint a lakassal, tortaval, o tobbre ertekeli :-)
2015. máj. 6. 12:29
 12/14 A kérdező kommentje:
hát hagyom a lakást, a tortát, megyünk játszóterezni, kocsiban alszik ls meglátogatjuk a dédit is, aki valahogy rendkívül ért a nyelvén, ha vele játszik a baba úgy sikongat örömben és olyan hangokat ad ki, amit én nem tapasztalok egyébként
2015. máj. 6. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Szuper! Jól teszitek! Isten éltesse sokáig!!
2015. máj. 6. 12:36
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

most már látom kijött 2 új foga alul

többször kenem ma neki

2015. máj. 6. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!