1 éves szülinap elnapolása? Ma rendívül sírós a kicsi mint még soha.
kora reggeltől állandóan sír, de nem is kicsit nyafog, hanem mint akit valami hatalmas katasztrófa ért.
mindenen mindig egyfolytában. kb most készültem ki idegileg.
már terveztem hogy feldíszítem a lakást, veszek a speciális babatortához valókat(tej, tojásmentes)szervezem a szűk családot hétvégére, ma meg megtartjuk kettesben(egyedülálló vagyok)
ennek elenére egy boltba nem tudunk elindulni mert folyamatosan pátyolgatni, vigasztalni kell, egy takarításhoz nem tudtam neki kezdeni mert nem marad el magában, v a kiságyában(eddig persze mindig eljátszott szépen ügyesen egyedül is(persze látószögemben, kicsi a lakás nem nehéz kivitelezni)
semmivel nem haladok, de folyamatosan hallgatom hogy sír, folyamatosan kézben van, (fogát bekentem eddig mindig használt)anyós is felhív hogy köszöntse, meg pár kedves szóra, azt végigüvöltötte, ki kellett mennem hogy beszélni tudjak(telon).
ez az ő napja annyira szeretném ha minden szép lenne, erre mióta felkelt ez megy, már kiidegelt és még csal 9 után vagyunk.
akartam vele menni életében először homokozóba(eddig csak hintázni vittem játszótérre)nézegetni akartam ajándékokat vele(mindig el van a babakocsiban is, ált nézelődik és nevetgél)
és most ott tartok, hogy hajam égnek áll, a lakás felfordulva, állok az egész tetején, torta kanyarban, legszívesebben sírva fakadnék!!!!
1. Fogalma sincs a naptár, valamint a születésnap fogalmáról. Azt se venné észre, ha nem tartanátok meg.
2. Ez NEKED fontos. Saját magaddal kell lerendezned, hogy miért görcsölsz rá ennyire a dologra, miért ennyire fontos neked.
Nyugi!!!! :)
Rossz napja van, Te feszült vagy mert haladni szeretnél, ettől ő is még feszültebb!
Torta most nem kell, majd a hétvégére csinálsz ha jönnek a rokonok.
Most ülj le vele és játszatok, nyugtasd meg. Délutánra hátha megnyugszik és lehet ünnepelni kicsit!
Nekem úgy tűnik, hogy te vagy valamiért rettentő feszült és ez ragadt át rá.
Mi történt, miért szorongsz?
Nem beléd kötni akarok, de ezek szerint alapvetően egy könnyen kezelhető babád van, és már bőgni akarsz, mert egyszer rossz napja van? Mert két órát sírt?
Lehet, hogy ma van a szülinapja, de ez neki nem sokat számít, csak neked fontos. Majd megtartjátok a hétvégén. Ne bőgd már végig a napot, mert nem ma lesz torta. Neki akkor lesz szép a napja, ha megnyugtatod és elmentek sétálni, játszani, vagy amit ő szeret, nem attól, hogy takarítod a lakást és közben bőgsz. Szedd össze magad, vond el a figyelmét, aztán majd helyreáll a rend.
Valami más van a háttérben, ha te ezen ennyire kiborulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!