Mit tegyek, ha a 15 hónaposom egyáltalán nem óhajt aludni délután?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, de erőszakkal nem akarom rávenni az alvásra.
Nem tudok már mit tenni vele. Elmúlt pár napban egyáltalán nem hajlandó délután aludni (egyszer alszik már csak).
Este 5-6-ra viszont hulla lesz, bár kibírja 8-ig (fürdetés-alvás).
Milyen hátrányai lesznek a bölcsibe/oviba?
2015. máj. 4. 13:27
11/14 anonim válasza:
Szerintem sehogy nem tudod elaltatni erőszakkal, a határozott most aludjtól biztos nem alszik el. Az én nagyobbikamnak is volt egy ilyen időszaka, aztán megoldódott. Szerintem sajnos az se megoldás, hogy 2 órán át sötét és csönd, legalábbis az enyém intenzíven üvöltött volna, ha még rácsok között van, és kijött volna, ha már nincs rácsok között. A bölcsi / ovi megoldja, mert ott mindenki lefekszik. Az enyém most 3 éves, és hétvégén meg ha itthon van, szinte sose alszik már, bölcsiben meg minden nap.
12/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy erőszakkal rá lehet venni egy gyereket az alvásra. Az én nagyobbik lányom 3 éves, egy ideje nem alszik nappal, illetve nagyon ritkán. Ha álmos, szól, hogy szeretne aludni és lefekszik, ha nem álmos, hiába mondom, hogy feküdjön le, nem fog aludni. Mondjuk én nem bánom, mert így 8-9 fele alszik, ha aludt nappal képes volt akár 23-24-ig fent lenni. Van egy 10 hónapos is, ő két napja alig alszik nappal, tegnap 1 órát, ma nem egész 1,5 órát, babakocsiban. Eddig meg 2X aludt átlag 3 órát, remélem, hogy csak a front. Lehet nálatok is ilyen van és majd visszaáll. Illetve az enyémnek jön a foga, bár nem sír miatta, meg nem nyűgös.
13/14 anonim válasza:
Mikor ébred reggel? Mennyit alszik éjszaka, ill. összesen?
14/14 A kérdező kommentje:
Este 8- fel 9 kozott van a fekves (nagynak is) es atlagban 7-8 kozott ebred fel.
Egesz ejszakat ataludja mar egy honapos kora ota.
2015. máj. 5. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!