Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan lehet különböző sablono...

Honnan lehet különböző sablonokat nyomtatni gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Mégis mire gondolsz? Amit ő átrajzolhat? Vagy színezhet? Vagy amit te rajzolhatsz esetleg falra?

Ezek itt színezőoldalak, hátha hasznodra válnak:

[link]

a print this page-t megnyomva a4-es méreteket kell kapj. Ha nem, akkor kisebbet, de nagyíthatod.

Szólj, ha elakadsz, vagy nem tudsz angolul, szívesen segítek keresni konrét színezőoldalt, amit ha kinyomtatsz pl rajzlapra, majd összeragasztod azt másik két rajzlappal, vagy akár egy keményebb müanyagborítóval, majd kivágod a nyomtatott mesefigurát pl micimackót, máris készen van az alaklemezed (sablonod).

2010. febr. 22. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:

megint én, talán itt többet találsz:

[link]

majd pl rákattintva a 101 dalmatára, találsz ott ebből a meséből ahogy látom több, mint 64ezer színezőt:

[link] coloring_page.php?id=4

de van még több mese is ott, szinte az összes létezőt megtalálod!

2010. febr. 22. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, olyasmire gondoltam amit lehet színezni, kivágni és ragasztgatni belőle képet.pl.maci, madarak,elefánt stb.
2010. febr. 22. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából sima egyszerű sablonokra gondoltam kicsi gyerekeknek.
2010. febr. 22. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. febr. 22. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

[link] - pillangók

[link] - cicák

:) kattintgass :) jó válogatást, lesz miből.

2010. febr. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!