Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetnék hogy jobban...

Manu19 kérdése:

Mit tehetnék hogy jobban hízzon a lányom?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kis lányom és 8290 gramm. Persze meg háromszorozta a születési súlyát ami 2600 gramm volt. De a korabeli gyerekekhez képest sokkal magasabb és így rá férne egy kis plusz súly. Kétszer iszik még tejet 180ml-t reggelire kenyeret vagy valami péksütit ebédre mindent amit mi is eszünk de azon kívül is mindig csipeget valamit.Mit adjak neki enni hogy jobban hízzon?
2015. ápr. 28. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
nem nagyon tudsz semmit tenni ha ilyen típus, az én lányom 2700grammal született most 3évesen 11 kiló voltunk kivizsgáláson, minden rendben ő ilyen, nem is nagyon magas így nem tűnik soványnak csak ht a mérleg keveset mutatott. Több orvosnál jártunk, mindegyik azt mondta,hogy jól néz ki, gond nincs.
2015. ápr. 28. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmit. Úgy hízik, ahogy hízik. Nem mindenkinek egyforma az alkata, egyébként is kár lenne elrontani az étkezési szokásait, csak hogy később majd azon törhesd a fejed, milyen sportra járasd.

Ha gond van a súlyával, az orvos vagy védőnő fog szólni és elküld kivizsgálásra.

Fölösleges őt más gyerekekhez hasonlítani, ezt jó idejekorán abbahagyni, mert később egyre nehezebb.

2015. ápr. 28. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) én is ilyen vagyok nagyon nehezen tudok hízni gondolom ebben rám hasonlít.Tudom hogy minden gyerek más de azért akaratlanul is meg nézzük a többi gyereket is.
2015. ápr. 28. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Na most de megsajnáltalak!! ;)

Örülj neki, csinos kislány lesz belőle!!!

2015. ápr. 28. 13:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ;) :)
2015. ápr. 28. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!