Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen matracot tettetek...

Milyen matracot tettetek gyermeketek ágyikójába?

Figyelt kérdés

Esetleg az IKEA-ból valamelyik bevált?

[link]

2010. febr. 21. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Én kókuszmatracot, azt javasolták, szereti. A gond az, hogy máson nem is alszik, így a nagyszülőkhöz is be kellett szerezni:(
2010. febr. 21. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Kókuszmatracot vettünk mi is. Bevált!
2010. febr. 27. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Kókuszmatracot vettem!
2010. febr. 27. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Ugyan már nevetcséges már bocsánat hogy írom ez a kókuszmatrac mánia!!!

Én sima szivacsott vettem a kisfiamnak és semmi baja nincs tőle ,nekem is az volt és a testvéreimnek is az volt!!

És sokkal olcsóbb is!!üdv szép estét

2010. febr. 27. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Nevetséges, hogy nevetcséges!! :D

Sima matracon alszik az enyém is.

Persze a kókuszmatrac azért lenne jó, mert a poratka nem tud benne megtelepedni, de, ha az ember letakarja valami pokróccal, abban úgyis benne van!!

2010. febr. 27. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:

A kókuszmatrac a rostszerkezete miatt nem tud kiszáradni(pisi,tea,büfi,)bepenészedik, és a gomba veszélyesebb,mint a poratka

Brendonos gyógyászati szivacsmatracunk van

2010. febr. 28. 08:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Viszont lehet mosni a kókuszmatracot!
2010. febr. 28. 08:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mosástól a belső rostszerkezete nem szárad ki és ott fog pangani a viz(gőz...) benne ami sose szárad ki rendesen,mig a sima szivacsmatracot nagyteljesitményű gözzel átfújatod,egy óra alatt teljesen száraz,igy se atka,se penész
2010. febr. 28. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Sima szivacs.

Nem adok tizenezer ftot kókuszmatracért, amit fél év után cserélni illik, és sokaknál be is bepenészedik...

A szivacs legalább tisztítható, és van légzésfigyelő

2010. febr. 28. 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy nem egyértelmű a kérdés, de nem a kiságyba kérdeztem, hanem a gyerekágyra, amibe átszoktatjuk a kiságy után. Abba is kókuszmatracot jobb tenni?
2010. febr. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!