Én kókuszmatracot, azt javasolták, szereti. A gond az, hogy máson nem is alszik, így a nagyszülőkhöz is be kellett szerezni:(
2010. febr. 21. 22:20
2/10 anonim válasza:
Kókuszmatracot vettünk mi is. Bevált!
2010. febr. 27. 21:52
3/10 anonim válasza:
Kókuszmatracot vettem!
2010. febr. 27. 21:56
4/10 anonim válasza:
Ugyan már nevetcséges már bocsánat hogy írom ez a kókuszmatrac mánia!!!
Én sima szivacsott vettem a kisfiamnak és semmi baja nincs tőle ,nekem is az volt és a testvéreimnek is az volt!!
És sokkal olcsóbb is!!üdv szép estét
2010. febr. 27. 22:11
5/10 anonim válasza:
Nevetséges, hogy nevetcséges!! :D
Sima matracon alszik az enyém is.
Persze a kókuszmatrac azért lenne jó, mert a poratka nem tud benne megtelepedni, de, ha az ember letakarja valami pokróccal, abban úgyis benne van!!
2010. febr. 27. 22:51
6/10 anonim válasza:
A kókuszmatrac a rostszerkezete miatt nem tud kiszáradni(pisi,tea,büfi,)bepenészedik, és a gomba veszélyesebb,mint a poratka
Brendonos gyógyászati szivacsmatracunk van
2010. febr. 28. 08:09
7/10 anonim válasza:
Viszont lehet mosni a kókuszmatracot!
2010. febr. 28. 08:14
8/10 anonim válasza:
Mosástól a belső rostszerkezete nem szárad ki és ott fog pangani a viz(gőz...) benne ami sose szárad ki rendesen,mig a sima szivacsmatracot nagyteljesitményű gözzel átfújatod,egy óra alatt teljesen száraz,igy se atka,se penész
2010. febr. 28. 09:01
9/10 anonim válasza:
Sima szivacs.
Nem adok tizenezer ftot kókuszmatracért, amit fél év után cserélni illik, és sokaknál be is bepenészedik...
A szivacs legalább tisztítható, és van légzésfigyelő
2010. febr. 28. 09:03
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy nem egyértelmű a kérdés, de nem a kiságyba kérdeztem, hanem a gyerekágyra, amibe átszoktatjuk a kiságy után. Abba is kókuszmatracot jobb tenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!