2évesem folyton bántja a macskát, direkt csinálja, vagy nem fogja fel, hogy mit tesz?
szerencsétlen cicát folyton ütné/rúgná/szorítgatná.
hiába mondom el határozottan (egy nap 1000x) hogy nem szabad,mert fáj neki,néz rám értelmes fejjel,de ahogy elfordulok már nyúl is felé (és ennek ellenére a macska még mindig barátkozik)
már ott tartok,hogy a simogatást sem engedem,mert hirtelen belemar,rácsap..
21hós lány
Sajnos ilyen ez a korszak.
Nekünk kutyánk van, a 2,5 éves lányom tavaly óta előszeretettel húzta a farkát, fülét teljes erőből.
Ha nem ötmilliószor szóltam rá, akkor egyszer sem.
Mostanában már szerencsére csökkent ez, de még mindig előfordul.
Bizony sokszor volt, hogy már inkább kizártam a kutyát az erkélyre, annyira rá volt kattanva a lányom a kutyára.
most fontosabb a gyerek vagy az rühes macska..?
egyesek éveken át probálkoznak gyerekért mások meg a macskát többre tartják..
14-es,
Tudod, nekünk a gyerek is fontos volt, a macska is fontos volt. A legfontosabb pedig az volt, hogy a gyerek úgy nőjjön fel, hogy természetes legyen neki, hogy szeresse, védje az állatokat. Ami sikerült is.
Ma ő is ugyanígy neveli a gyerekét, társat is olyant keresett, és talált, akinek ugyanúgy fontos ez.
Elhiszem, hogy nem érted...nem is kell! csak el kellene fogadnod, hogy ilyen is van... és hál'istennek elég sokan vagyunk ezzel a szemlélettel.
Azt meg végképp nem értem, hogy mi köze van a kérdéshez annak, hogy sokaknak évekig nem jön össze a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!