Kicsit "antiszociális" kisfiadat hogyan tudtad rávenni hogy jobban viselje a programokat?
Figyelt kérdés
4,5 éves és legszívesebben otthon lenne mindig. Kisebb méretű(30-100fő)rendezvényeken is rosszul érzi magát haza akar menni.Bújik a lábamhoz meg sem szólal,sír.Néha muszáj ilyeneken részt venni meg a család többi tagja is menne néha.Nem tudom mivel tennék jót ha minél ritkábban vinném is kihagynánk amit lehet vagy sokkterápia szerűen menjünk-menjünk hogy hozzá szokjon?Nálatok mi vált be?2015. ápr. 25. 16:09
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy régebben nem nagyon vitted sehová, ezért lett ilyen vagy csak újabban viselkedik így?
2/4 anonim válasza:
Oviban hogy viselkedik? Ott bátor, nem szégyenlős? Szerepelni szpkott, szeret?
Szerintem egyébként nem kell stresszelni, ha ő ilyen, el kell fogadni.
Persze járjatok el, de esetleg ha nem bírja a sok embert, idegeneket, akkor csak fokozatosan, néhány gyerekkel, vagy játszóházba elvinmi pársuor, nem sokkolni őt, szerintem.
Az én gyerekeim sem oldódnak túl könnyen sok ember között, van ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindig mentünk vele,pár helyre muszáj mert van még 2 testvére is.Oviban is szégyenlős,lassan oldódik.Elfogadom hogy visszahúzódó de vannak dolgok amiket nem hagyhatunk ki.Így is mindig messze állunk a sok embertől.....Pár praktikát keresnék amivel könnyebb lenne elviselni.
2015. ápr. 26. 18:39
4/4 anonim válasza:
Nem tudod meghozni a kedvét egy kis édességgel, finomsággal amik a rendezvényeken szoktak lenni? (hókristály, vattacukor, nyalóka, kürtöskalács) Esetleg ugrálóvár, játszótér, körhinta, nem szereti az ilyesmiket?
Én próbálnám ezekkel meghozni kicsit a kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!