Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kicsit "antiszociális" kisfiad...

Kicsit "antiszociális" kisfiadat hogyan tudtad rávenni hogy jobban viselje a programokat?

Figyelt kérdés
4,5 éves és legszívesebben otthon lenne mindig. Kisebb méretű(30-100fő)rendezvényeken is rosszul érzi magát haza akar menni.Bújik a lábamhoz meg sem szólal,sír.Néha muszáj ilyeneken részt venni meg a család többi tagja is menne néha.Nem tudom mivel tennék jót ha minél ritkábban vinném is kihagynánk amit lehet vagy sokkterápia szerűen menjünk-menjünk hogy hozzá szokjon?Nálatok mi vált be?
2015. ápr. 25. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy régebben nem nagyon vitted sehová, ezért lett ilyen vagy csak újabban viselkedik így?
2015. ápr. 25. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Oviban hogy viselkedik? Ott bátor, nem szégyenlős? Szerepelni szpkott, szeret?

Szerintem egyébként nem kell stresszelni, ha ő ilyen, el kell fogadni.

Persze járjatok el, de esetleg ha nem bírja a sok embert, idegeneket, akkor csak fokozatosan, néhány gyerekkel, vagy játszóházba elvinmi pársuor, nem sokkolni őt, szerintem.

Az én gyerekeim sem oldódnak túl könnyen sok ember között, van ilyen.

2015. ápr. 26. 15:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig mentünk vele,pár helyre muszáj mert van még 2 testvére is.Oviban is szégyenlős,lassan oldódik.Elfogadom hogy visszahúzódó de vannak dolgok amiket nem hagyhatunk ki.Így is mindig messze állunk a sok embertől.....Pár praktikát keresnék amivel könnyebb lenne elviselni.
2015. ápr. 26. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod meghozni a kedvét egy kis édességgel, finomsággal amik a rendezvényeken szoktak lenni? (hókristály, vattacukor, nyalóka, kürtöskalács) Esetleg ugrálóvár, játszótér, körhinta, nem szereti az ilyesmiket?

Én próbálnám ezekkel meghozni kicsit a kedvét.

2015. ápr. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!