Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik a jobb gyerekcipő?...

Melyik a jobb gyerekcipő? Richter/Siesta, Szamos, Supi+?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak befelé dől a lábfeje. Az ortopéd orvos Elefanten (??????) márkájú cipőt javasolt mondván ez a legjobb.... szerinte. De szerintem nem, semmi + nincs benne. Kényelmes puha talpa van szépek és kb. ennyi. Semmi harántemelés, nincs döntött sarka stb.

Most szeretnék szandálcipőt és szandált venni neki, de nem tudom melyik a jobb.

2015. ápr. 25. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pici korban az ortopédorvos, aki a csípőszűrést végezte, a Salust javasolta. Most, akinél voltunk tavaly nyáron, az a Bokort (=Supi+). Utóbbit elég nehéz beszerezni, kevés helyen kapható, de különben hasonló minőség mint a Salus. Bár szerintem a Salus sokkal szebb. Ha ez számít.

Szamos nekünk nem vált be, nagyon kerek az orra, nem illik a lányom lábformájához. Sajnos, pedig az a legszebb.

Supyt is használtunk, gyenge minőség, vacak.

A Richtert nem ismerem egyáltalán.

A harántemelést az orvostudomány ma már egészségtelennek tartja, ellustítja a talpizmokat. A sarokdöntést viszont a közhiedelemmel ellentétben minden gyereknek, egészséges lábúaknak is javasolják.

Deichmannos cipőt nem vennék állandó használatra. Az utcai és a benti cipő is minőségi nálunk, tornaórára van sima tornacipője meg az ünneplője van, ami nem igényes kiképzésű, egészséges gyerekcipő. Ezeket ugye nagyon keveset használja. Ja meg van egy standcipője.

2015. ápr. 27. 13:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Végül a Supi+ Bokor cipőt választottuk. Abszolút meggyőzött!!!

Itt nálunk nem lehet kapni, de futárszolgálattal ma már minden elérhető.

2015. máj. 5. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Megírnád lszi, melyik webáruházból rendelted? Köszi!!
2015. máj. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!