Melyik a jobb gyerekcipő? Richter/Siesta, Szamos, Supi+?
Kisfiamnak befelé dől a lábfeje. Az ortopéd orvos Elefanten (??????) márkájú cipőt javasolt mondván ez a legjobb.... szerinte. De szerintem nem, semmi + nincs benne. Kényelmes puha talpa van szépek és kb. ennyi. Semmi harántemelés, nincs döntött sarka stb.
Most szeretnék szandálcipőt és szandált venni neki, de nem tudom melyik a jobb.
Ne márka alapján válasz! Ez amiket a címbe írtál meg az elephanten amit az orvos javasolt mind nagyon jó márka, de kérdés az hogy a te gyerekednek melyik a jó. Az enyém salust kapott mert befelé dőlt a bokája, vagyis szupinált kellett, így jött a salus ortopéd orvos tanácsára, jó is volt néhány db-ot hordott is belőle, talán 3-mat, aztán ahogy növögetett, már nem volt jó, mert a salus ducibb bokára jó, vagy inkább úgy írom az én gyerekemnek vékonyabb lett a bokája, mint amire a salus jó így sajnos a bokánál lévő tépőzár használhatatlan lett volna, mert nem fogta volna jól a lábát, így Szamost vettünk, mert ez viszont jól fogta. Szóval ezért írom, hogy ne márkát vegyél, mert mind jó.
Én amúgy azt venném amit javasolt a doki. Nem tudom mi az hogy befelé dől a lábfej, de gondolom nem ugyanaz mint mikor a boka dől be, amire a supinált kell, így valóban jó az elephanten, mert nincs benne semmi, viszont jó bőr, rugalmas talpa van.
A Szamos szupinált cipői felé hajlok rendesen.
Eddig Richter volt neki, meg Carlo. De most kipróbàlom a Szamost.
Köszönöm mindenkinek.
Köszi a választ. Akkor mégsem rendelem meg... :-/
Na most legyek okos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!