Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok nekem jó nyári...

Ajánlanátok nekem jó nyári cipőt 2 évesnek?

Figyelt kérdés

Ti milyet vesztek? Tavaly vettem neki egy szandált, de alig volt a lábán, mert dörzsölte oldalt. Honnan tudjam előre, hogy nem lesz-e ilyen gond? Vagy egész nyáron zokniban legyen?

Mutattok linket, ami nektek bevált?

2 éves múlt, fiú.

2015. ápr. 24. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a superfit és a primigi vált be.
2015. ápr. 24. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
d.d. stepet veszünk mindig. Bár most kinéztem egy gyönyörű barenschou-t (nem tudom, hogy írjuk :) ) 3,5 éves a lánykám :)
2015. ápr. 24. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Tavaly én Superfitet vettem, nem volt vele baj.

[link]

2015. ápr. 24. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak tavaly Dr Punto szandija volt, kettő is. Zoknival és zokni nélkül is nagyon jó volt, soha nem törte fel a lábát. Mellesleg jó áron is van, 5500ft körül vannak, belül bőr.

Most 2 éves a fiam, DDStep szandit vettem neki nyárra, remélem ez is jó lesz.

2015. ápr. 24. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Néha Elefanten veszek, de a legtöbbször pedipedet. Utóbbi nekem a best a cipők között. Nagyon kényelmes, hajlékony és nem dörzsölt. Sem nálunk, sem a környezetünkben, eddig mindenkinek bevált. Egy baja van, az ára.

Ha budapesti vagy innen: [link]

ha nem, akkor pediped.com. Mi már tudunk innen rendelni, mert nem kell próbálnunk. Tudom mekkora kell szandiból, zártcipőből, csizmából. Próbálni Bp.-en a Mammutnál lehet.

Idén ilyet vettem a kétéves fiamnak, múlt héten rendeltem: [link]

2015. ápr. 24. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez a pediped tényleg jól néz ki, az ára sem lenne gond, de tényleg csak 23-as méretig van?

Nekünk sajna nagyobb kellene.

Köszi az ötleteket, megnézem mindet.

2015. ápr. 24. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!