Ajánlanátok nekem jó nyári cipőt 2 évesnek?
Ti milyet vesztek? Tavaly vettem neki egy szandált, de alig volt a lábán, mert dörzsölte oldalt. Honnan tudjam előre, hogy nem lesz-e ilyen gond? Vagy egész nyáron zokniban legyen?
Mutattok linket, ami nektek bevált?
2 éves múlt, fiú.
Tavaly én Superfitet vettem, nem volt vele baj.
Kisfiamnak tavaly Dr Punto szandija volt, kettő is. Zoknival és zokni nélkül is nagyon jó volt, soha nem törte fel a lábát. Mellesleg jó áron is van, 5500ft körül vannak, belül bőr.
Most 2 éves a fiam, DDStep szandit vettem neki nyárra, remélem ez is jó lesz.
Néha Elefanten veszek, de a legtöbbször pedipedet. Utóbbi nekem a best a cipők között. Nagyon kényelmes, hajlékony és nem dörzsölt. Sem nálunk, sem a környezetünkben, eddig mindenkinek bevált. Egy baja van, az ára.
Ha budapesti vagy innen: [link]
ha nem, akkor pediped.com. Mi már tudunk innen rendelni, mert nem kell próbálnunk. Tudom mekkora kell szandiból, zártcipőből, csizmából. Próbálni Bp.-en a Mammutnál lehet.
Idén ilyet vettem a kétéves fiamnak, múlt héten rendeltem: [link]
Ez a pediped tényleg jól néz ki, az ára sem lenne gond, de tényleg csak 23-as méretig van?
Nekünk sajna nagyobb kellene.
Köszi az ötleteket, megnézem mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!