4 évesnek milyen társast ajánlanátok a bogyó és babóca kivételével? Ezekről vélemény? Melyik jobb? Éhes vizilovak, Lotti karotti, csigafutam, riszáló százlábú. Melyik éri meg jobban?
Nekünk van Kisvakondos társas, azt szereti nagyon. 2 féle van, az egyik kockás-bábus, a másik memória jellegű. Mindkettő jó.
Van még patkány razzia (Raten Razzie), ezt a Müllerben vettem. Van egy szénakazal, abba kell kis pálcákat dugni, az nyer, akinél kiugrik a patkány a tetején.
Amit még szeret: Trafik társasok közül a Farm van meg (Tesco), Nefelejcs Fifi társas, Málhás Csacsi, Maller&Keller féle Mindent a helyére.
Van még más is, most hirtelen ezek jutottak eszembe, mert ezekkel játszunk legtöbbet.
A csigafutamot az én lányom nem szerette.
A riszáló százlábú vicces, azon jókat nevet.
Most kapott Figurix társast, elvileg 5 éves kortól van, de rommá veri a családot. :)
A fiam már 5 éves, de 4 évesen ezekkel már tudott, és szeretett játszani:
Nagyon jó társas a Zingó, a Pigolino.
A fiam nagyon szereti a társasjáték-gyűjteményből a lépegetős-visszacsúszós társast. Van ilyenből többféle nekünk: macis-létrás, libás. A Csigafutammal is szeret játszani, de azt már rég túlnőtte, abban azt élvezi, hogy új szabályokat talál ki.
Nagyon szereti a VigyáZZ6 Junior kártyajátékot.
Az Éhes vízilovak is jópofa, de azt játsszuk egymás után tízszer, aztán egy fél évig sem.
Szerette és szereti az olyanokat, ahol gyűjtögetni kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!