Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Orrfolyásra mit ajánlanátok...

Orrfolyásra mit ajánlanátok 5,5 évesnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta nagyon folyik az orra szegénynek, tiszta taknyos. Semmi más tünete nincs, hapcizik és szinte percenként törögleti az orrát.Kapott c vitamint, kalcium pezsgőtablettát még tegnap, ma meg adtam neki fenistil csepet.Az orvos se fog csinálni semmit vele,ha holnap leviszem.3 hete voltunk mert akkor is beteg volt taknyos volt meg lázas akkor se adott semmit a doki,csak a lázát kellett csillapítani meg c vitamin,ennyi volt.5 nap alatt gyógyult meg ment utánna oviba most megint elkezdte a taknyolást.
2015. febr. 22. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyereknek való orrcsepp mindenképpen kellene, hogy szeleljenek a melléküregek.
2015. febr. 22. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Vizes orrfolyásra Nasivint szoktunk használni. Ha sárgás, letapadós, hurutos, akkor Nasopax orrsprayt. Ez oldja egy kicsit.

Viszont most voltunk a fülészeten, és a doktornő azt mondta, hogy a Salvus víz is nagyon jó erre a célra. Gyógyszertárban lehet kapni flakont, (olyan mint egy sima orrspray, csak le lehet tekerni a tetejét, és üres) ebbe lehet tenni a vizet. Láttam külön Salvus orrsprayt is, de nagyon drága.

2015. febr. 22. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

DM-ben vettem illóolajos tengervizes orrspray-t, ezt használom a 8 évesemnek is és nagyon beválik!

Amíg vizes a váladék, addig nincs nagy gond, ha sárgás-zöldes lesz, akkor orvos...

2015. febr. 22. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Reggel az első orrszívásnál sárgás zöldes sűrű takony volt,de azóta meg folyamatos vizes takony jön csak.És nagyon sokat hapcizik.
2015. febr. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!