Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évesnek tudnátok nekem...

2,5 évesnek tudnátok nekem étvágygerjesztőt ajanlani?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
általában a piros színnek a pszichéreétvágynövelő hatása van. pl legyen nagy epres alátétje, vagy a tálja alja színes mesemintás, kötényed is piros, nagy piros almák tálban szem előtt
2015. ápr. 24. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Vicces, érdekes tálalás. Gyógyszer vagy hasonló ebben a korban nagy hiba lenne
2015. ápr. 24. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is borzasztóan válogatós. Próbáld megtalálni, hogy egy bizonyos zöldség, gyümölcs vagy étel melyformáját hajlandó megenni. Pl. a fiam csak egészben eszi meg a brokkolit, krémlevesnek készítve már nem, a répát is csak ragulevesben vagy gulyásban eszi. Túrót csak palacsintában, tésztával nem.
2015. ápr. 24. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Nekünk a Béres csepp bevált.
2015. ápr. 24. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Étvágytalanság mögött akár vashiány is meghúzódhat, béres csepppet javaslom, nem ártasz vele semmit!!!
2015. ápr. 24. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a házi gyermekorvos ajánlotta a vitacolan multivitamin szirupot, van benne vas is, de hasonló a RoboKid szirup is, itt egy cikk egy gyógyszerésztől:

[link]

Az én kisfiam is elég vékonyka volt,mára már beérte a kortársait, ovis, stam kiskölyök.

Szerintem sokat számít az is, hogy ilyekor sokat legyen a friss levegőn, szaladjon, fusspon, fáradjon le- és otthon ezután hamarabb lecsúszik szinte minden ennivaló.

Érdemes kipróbálni a vitacolant és a sok mozgást.

Minden jót

2015. ápr. 24. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!