Normális hogy 1 éves státuszvizsgálatra 10 nappal a betöltése előtt adott időpontot a védőnő?
Nálunk soha semmi ilyesmit nem néztek státuszvizsgálaton, csak beikszeltek mindent, de nem kérdeztek.
A státuszvizsgálat súly-, hossz-, mellkas-, és fejkörfogatmérésből áll, a doki belenéz a szájába, átnézi nagyjából a testét és ennyi.
Mi a 2 éves státuszra úgy kaptunk időpontot, hogy 2 hónappal(!!) a 2. születésnapja után. De nem érdekelt, nekem ez csak egy felesleges macera.
hát igen, tekintve hogy eddig se érdekelt senkit hogy babámnak ferde nyaktartása van, csak engem és én foglalkozok vele egyedül és megyek utána a dolognak.. .
ez miatt és a fentiek figyelembevételével én sem várok már az egy éves szűréstől semmit.
Az még a jobbik eset, de nem mindenkinél tesznek vele jót, ha ezt az elvet követik, ezt értsd meg! Amíg nem szobatiszta, addig hagyni kell, s utána sem úgy kell hátrahúzni neki, hogy az orvos erőszakkal felfejti, mert noha gyerekorvos végzi el (szakember?), azt sok esetben nem szakszerűen teszi, és fitymaszűkületet okoz a gyereknek, meg életre szóló félelmet, ezt nem a szülő ragasztja rá, hanem az orvos azzal, hogy lefogta, és fájdalmat okozott vele! Ha a te gyerekednél nem így volt és jól jöttetek ki belőle, akkor örülj és adj hálát a Sorsnak, ill. légy büszke magadra mert sikerült a fiaddal megértetned, hogy fontos ez! Mások nem ilyen szerencséyek, sokan azt se tudják, hogy a gyereknek mosni kell a fütyijét, és egyáltalán hogy mit és hogyan tegyen, főleg ha a gyerekorvos egy életre elcseszi neki!
Ha nem tudod mit kell ezen problémázni akkor rakd össze a két kezed, hogy nem kell tudnod mert nem kellett elszenvednetek minden fiús szülő egyik legnagyobb rémálmát! Nyílván más lenne most a véleményed, ha a te védtelen fiadat is megkínozták volna a kukijánál fogva, vagy téged tepertek volna le az utcán, és erőszakoltak volna meg, mert a kettő szinte ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!