Normális hogy 1 éves státuszvizsgálatra 10 nappal a betöltése előtt adott időpontot a védőnő?
Még jó, hogy nem órára pontosan 1 éves korában akarod vinni.
Akkor mondd meg a védőnőnek, hogy sajnos nem jó az időpont, legyen 2-3 hát múlva.
Ugye csak mértékkel vagy paramami???
nálunk meg 14 hónaposan volt
és ? így jött össze ...
szabadság nyaralás stbb miatt
ez nem lóverseny ....
Nekem már 15 hónapos a fiam, de még mindig nincs meg a státusza.
A négy védőnőből egy elment szülni, helyette nincs senki. Egy másiknak meghalt a férje, majd röviddel utána a fia is balesetben.
A mi védőnőnk olyan, mint egy mesefigura, hol van, hol nincs... hetekre elment a lányához Új Zélandra. Hazajött, autóbalesetet szenvedett szegény. Hétfőn kérdeztem a gyerekorvost (az orvosi státusz kész, oltások megvannak), még ne is keressem a védőnőt, talán a jövő héten.
Az az egy megmaradt védőnő intézi a kismamákat és megy az újszülöttekhez.
Az egy éves státuszon még nincs is nagyon mit nézni, a nagyon durva eltéréseknek kell kiderülni, pl. semmilyen módon nem kommunikál a baba vagy még csak kúszik, ilyesmi. Ne aggodalmaskodj!
4 én babám is int pápát 10 hós kora óta csak példaként említettem, mert sorolhatnám még amiket néznekm akar e kanállal önálóan enni, pohárból inni tud e, gagyog e babanyelven, mond e szótagokatm stb
időközben ahogy utánanéztem jobban látom már hogy leginkább csak speciális esetkre vannak kiélezve, normál babáknál jóformán csak formaság az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!